Hjemmehjælper eller maskine

Hjemmehjælper eller maskine
18. oktober 2017

Livet som handicappet kan være ekstremt udforderende. En hverdag som mange mennesker ikke kan sætte sig ind. Hverdagens mest basale gøremål er blevet en stor udfordering.

Derfor gør det ondt at se mange, ældre, handicappede og andre folk med behov for hjælp i hverdagen, som ikke får den hjælp de skal have. Kommuner skal spare og det går udover hjemmehjælp og sundhedspersonale, som ikke kan udfylde de opgaver de engang kunne.

Men hvorfor gå ned på kvaliteten? I stedet kunne man overlade nogle af tjanserne til maskiner. HandiGood producerer disse maskiner, der kan lette trykket på et stramt kommunalbudget. For en hjemmehjælpers måndesløn på cirka 20.000 til 23.000 – FOA, vil man kunne købe alt dette udstyr:

10 stk. Easy-Up’s + alt ekstra udstyr  

10 stk. Easy-Off Folieaftager 

10 stk. Easy-Grip – Bakkeholder

10 stk. CanKey– Dåseåbner

10 stk. Easy – Lågpifter

10 stk. Tip-Top Kartonåbner

Du kan få utrolig meget. Det vil ikke kun gavne menneske der har brug for hjælp, men også tage et stort pres af de kommunale skulder. 

 

Hos HandiGood har vi specielt fokus på funktionsnedsættelse i hænderne. Det kan være i form af kun en arm, gigt, spasme og andre lignende handicap som kan give udforderinger i hverdagen. HandiGood vil nemlig gerne lette byrden for de mange mennesker, som mangler akut hjælp til hverdagens mest simple gøremål.

Vi gør alt for at sprede budskabet omkring vores virksomhed, men må sande at mange alligevel mangler hjælp. Så del dette med venner og familie, og være med til at gøre hverdagen nemmere for tusindvis af mennesker! 

 

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*