Gratis fragt til private i DK på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

22 78 30 40 : 8.00-16.30 (Lør. 9.00-13.00)

Levering lige til døren

0 0

HandiGood Forhandlere

På denne side finder du en oversigt over hjælpemiddelsforhandlere i ind- og udland, som fører et eller flere af HandiGoods produkter.

Er du selv forhandler og har lyst til at starte et samarbejde med os er du meget velkommen til at sende os en mail på info@handigood.dk.

Forhandlere i Danmark


Hos HandiGood er vi rigtigt glade for at samarbejde med Gigtforeningen, som arbejder ihærdigt på at åbne politikernes øjne for gigt, ved at påvirke beslutningstagere, samt at forbedre vilkårene for mennesker med gigt (ca. hver 8. Dansker lever med sygdom i led, ryg eller muskler).

Gigtforeningen fører et sortiment af varer der er udviklet af foreningens eksperter i samarbejde med gigtramte mennesker. Efter at være blevet gennemtestet af deres eksperter (i samarbejde med personer med gigt), er HandiGood’s Easy-Up nu at finde Gigtforeningens webshop

Gå til gigtforeningens hjemmeside

 

Danish Care Supplys logo

Mange af HandiGoods hjælpemidler kan købes hos Danish Care Supply. Danish Care Supply er en af Danmarks ledende forhandlere af hjælpemidler. De sælger rigtig mange forskellige hjælpemidler fra deres hovedkontor og lager i Randers, bl.a. altså et stort udvalg af HandiGood produkter.

Gå til Danish Care Supplys hjemmeside

Gloria Mundi Care sælger flere HandiGood hjælpemidler, samt en lang række andre hjælpemidler. Gloria Mundi Care er baseret i Fredericia og sælger bl.a. produkter til køkkenet, badeværelset og kontoret.

Gå til Gloria Mundi Cares hjemmeside

Seniorpleje forhandler produkter med speciale i ældre og demensramte og derfor mener vi, at de er en helt rigtig samarbejdspartner for os.

Seniorpleje forhandler mange forskellige hjælpemidler og nu også HandiGood produkter.

Gå til Seniorplejes hjemmeside

PROcare ApS forhandler hjælpemidler til professionelle og private. De sælger produkter til ergo-og fysioterapi samt træningsudstyr, og nu er HandiGood også at finde i deres sortiment.

Gå til PROcares hjemmeside

SeniorSam forhandler hjælpemidler til hovedsageligt seniorer. De er en af landets største forhandlere af hjælpemidler og foruden at bestå af en webshop, har de fysiske butikker i Aalborg City Syd og Sundby Thy.

Gå til SeniorSams hjemmeside

Seniorshop forhandler et stort udvalg af hjælpemidler til seniorer. Den familiedrevne virksomhed fungerer både som fysisk butik i Herlev og som webshop i Danmark og Sverige.

Gå til Seniorshops hjemmeside

Gå til Seniorlifes hjemmeside

Forhandler Jadeas logo

Vi er glade for at kunne præsentere samarbejdet mellem HandiGood og Jadea.

Jadea har specialiseret sig i hjælpemidler og rådgivning til både børn og voksne og har en spændende webshop, fyldt med hjælpemidler og velfærdsteknologi.

Gå til Jadeas hjemmeside

Spektrum Shops logo

HandiGood samarbejder med Spektrum.

Spektrum Shop blev startet som forlag tilbage i 2007, og forhandler især hjælpemidler til mennesker, som har autismespektrum forstyrrelser. De har dog også hjælpemidler til mennesker med ADHD, spiseforstyrrelser og demens.

Gå til Spektrum Shops hjemmeside

 

Hos HandiGood er vi stolte af, at arbejde sammen med Det Danske Madhus, som hver dag leverer mad til tusindvis af danskere.

Organisationen består bl.a. af et team af dygtige ernæringseksperter, som, udover at rådgive kommuner og professionelle om ernæringsrigtig kost, også vejleder danskere om ernæringsrigtig kost til familier, institutioner, ældre og personer med særlige udfordringer, såsom dysfagi. Hertil indgår de løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, der understøtter udviklingen af næringsrig kost til alle grupper i samfundet. 

Gå til Det Danske Madhus’ hjemmeside

Forhandlere i udlandet


 

Velferdsbutikken er en norskbaseret forhandler af hjælpemidler. De har et stort udvalg af forskellige hjælpemiddelløsninger.

Gå til Velferdsbutikkens hjemmeside

Billedforhåndsvisning

Keep On i Sverige arbejder hårdt på at bringe løsninger til hverdagens udfordringer. De har et stort udvalg af hjælpemidler til handicappede på deres hjemmeside – heriblandt flere af HandiGood’s produkter, bl.a. Easy-Up.

Gå til Keep On’s hjemmeside

TRS Schlaganfallprodukte er vores forhandler i Tyskland.

De specialiserer sig især indenfor sansemotorik og rehabilitering.

Gå til TRS’ hjemmeside

Ramper.no forhandler især ramper, til installation på steder hvor der ellers ikke er mulighed for at komme hen, hvis man er kørestolsbruger eller gangbesværet. Dog består deres sortiment af en bred vifte af varer herunder Easy-Up.

Gå til Rampers hjemmeside

 

Rosah er vores forhandler på Færøerne. Rosah blev startet af ergoterapeut Mariann P. Garðalíð i 2016. Rosah forhandler i dag et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Gå til Rosahs hjemmeside

Tous Ergo logo

Tous Ergo er vores forhandler i Frankrig.

De har et stort sortiment af hjælpemidler.

Gå til Tous Ergos hjemmeside

Picomed er et norsk kompetencecenter, som, siden 1991, har specialiseret sig I brugervenlig teknologi af højeste kvalitet. De har ikke mindst haft fokus innovative og effektive hjælpemiddelsprodukter. Gennem velfærdsteknologi, er Picomeds mål, at hjælpe personer med specifikke behov, til bedre at kunne håndtere og kontrollere deres omgivelserne. HandiGood deler entusiasmen for alle menneskers selvstændighed, og vi er derfor glade for at indgå et samarbejde med Picomed. 

Gå til Picomeds hjemmeside