Information

OM OS

HandiGood´s historie     

Idéen til HandiGood kom, da ejeren John Jensen blev opereret i den ene hånd og ikke kunne bruge hånden i tre uger.

”Når man ikke kan bruge den ene hånd i tre uger, så opstår der pludselig mange små udfordringer i hverdagen. Jeg havde lige pludselig svært ved at åbne en dåse tomater og skrue låget af et syltetøjsglas. Derfor tænkte jeg: hvordan kan jeg gøre det nemmere for mig selv og andre der er i samme situation? ”

Den tanke resulterede i at John Jensen, stifter og ejer af HandiGood, lavede et hjælpemiddel til svage, ældre og handicappede, som har svært at ved holde ting, når de skal piske, røre eller åbne noget. Produktet hedder Easy-Up, og det fastholder genstande ved hjælp af vakuum, så man kan få hjælp, når man skal åbne et glas rødbeder eller røre flødeskum til kagen.

HandiGood har været i gang siden 2014 og opfinder og udvikler hjælpemidler til fysiskudfordret.

HandiGood tager et socialøkonomisk ansvar og har ansat en flexjobber og en praktikant til de praktiske opgaver med at forberede og samle de endelige produkter, hvilket har været en stor succes.

Vi er glade for deres arbejde. De er selvstændige og har et stort gå-på-mod. Selvom vi ikke selv er på arbejde, så vil de gerne arbejde alligevel. Derudover er vi glade for at se, hvor meget det gør for dem. Vi håber meget på at kunne give dem flere timer, hvis vi får muligheden” fortæller Iben.

HandiGood vandt STEP1 award prisen for bedste opfindelse i 2014.