Muskelsvind

Har du muskelsvind og derfor svært ved at åbne en sodavand, at skrue låget af et marmeladeglas og at røre i en skål, kan vores Easy-Up hjælpe dig. Den er et enhåndsbetjent hjælpemiddel, som er velegnet til folk med muskelsvind, fordi den kan fastholde genstande, så de ikke vælter. Den fastholder genstandene solidt ved hjælp af vakuum og er nem at betjene samt at tage med på rejser.

 

Som muskelsvindsramt kan Easy-Up konkret hjælpe dig med at:

  • Fastholde genstande, så du får en fornemmelse af at have fået flere kræfter
  • Blive mere selvhjulpen, hvormed du opnår mere livskvalitet

Maria med muskelsvind og hendes mand med water syndrom siger følgende om Easy-Up: “Vi synes, at Easy-Up er super god og praktisk, når man er fysisk handicappet. Den gør det meget nemmere at åbne dåser og glas som eksempelvis rødbedeglas, og så gør den det nemt at røre rundt i en skål. Alt sammen kan gøres med én hånd, når man bruger Easy-Up.”  

Easy-Up har lettet deres dagligdag i den forstand, at ovenstående er blevet meget nemmere for parret, og at de derved dagligt sparer både kræfter og energi. Parret har også fået en følelse af, at de ikke er begrænsede af deres handicap. Desuden har de oplevet, at alt er muligt for dem, og at de ikke længere bliver irriterede over, hvor svære mange gøremål er for dem på grund af deres fysiske handicap. 

Se videoer om produktet her.

Bestil Easy-Up ved at klikke her. Opfylder den ikke dit behov, har du fuld returret.

Læs mere om, hvad vores kunder siger om Easy-Up her.

Se, hvem vi samarbejder med her.