Udlejning af Easy-Up

Nu har du mulighed for at leje Easy-Up

Er du kommet til skade med din arm, hånd eller er du blevet opereret, så har du nu mulighed for at leje Easy-Up, så du alligevel selv kan lave alle de daglige ting i køkkenet som du plejer at gøre. Hjælpemidlet vil lette hverdagen og gøre tingene nemmer i den periode hvor du ikke kan bruge din arm.

Se video her

Er du nybagt mor og den lille altid vil hænge på den ene arm når du skal fks. skal lave grød, flaske eller bage boller til møder gruppen, kan du nu leje en Easy-Up som din ekstra hånd. Vi kender alle hvor svært det er at lave tingende med bare den ene arm. Så er Easy-Up løsningen til dig. Du kan nu leje Easy-Up på md. Basis og kun den tid du har behov for.

Se video her

Leje af Easy-up (1 stk.)
Bemærk at du kan købe en Easy-Up TIL KR. 995,-

Prisen beregnes pr. måned
Leje pr. md: kr. 100,-
Depositum: kr. 100,-

Tillægsprodukter til at ligge ovenpå Easy-Up: Varmefaste silikonering som kan tage varme gryder, pander og genstande som er meget flade.

Ved leje sammen med Easy-Up:
Leje pr. md: kr. 35,-

Lejes kun ud på månedsbasis og betales ved overførelse til Nordea 2600 6280575036 BEMÆRK: BESTILLING KAN KUN SKE VIA TLF. 20 55 53 65, ELLER E-MAIL info@handigood.dk Udlevering sker ved forsendelse med GLS og retur til HandiGood, Bjørnevej 4, 7800 Skive. Nærmere orientering gives på telefon 20 55 53 65.

Opsigelse skal ske inden den 20 i md. Og det lejede produkt skal være HandiGood i hænderne inden den 5. i md. Efter.

Depositum, første måneds leje og fragt betales forud.

Kontakt oplysninger:

HandiGood
Bjørnevej 4
7800 Skive
Mail: info@handigood.dk
Tlf. 2055 5365