Gratis fragt til private i DK på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

22 78 30 40 : 8.00-16.30 (Lør. 9.00-13.00)

Levering lige til døren

0 0

Easy-Up® – Batteridrevet

Varenr. EB-470

kr.995,00

Easy-Up er en elektrisk fastholder til mennesker der af forskellige grunde har udfordringer med hænder, arme, led og fingre. Det enkle apparat fungerer som en hjælpende hånd der holder glas, skåle, flasker, konserves m.m. så du kan bruge dem med en hånd.

Vær opmærksom på, at dette er den batteridrevne model. Denne model er ikke genopladelig og skal således have udskiftet batteriet, når den løber tør for strøm.

Klik her for at downloade brugermanualen

Gratis fragt til private i DK på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

22 78 30 40 : 8.00-16.30 (Lør. 9.00-13.00)

Levering lige til døren

Her får du en batteridrevet Easy-Up. Alt tilbehør skal købes seperat.

Easy-Up er genial i køkkenet, men den er også god i alle mulige andre situationer, hvor du kan bruge en ekstra hånd til at holde noget fast. Som f.eks. på badeværelset eller på natbordet.

Med en Easy-Up kan du f.eks. selv at åbne ting, lave mad og lægge makeup – selv hvis det ellers tidligere har været svært eller umuligt. Evnen til at kunne klare sig selv er en frihed, som mange tager for givet, men som kan have en enormt positiv effekt på livsglæden.

For at gøre det endnu nemmere at bruge Easy-Up har vi lavet en serie af tilbehørsprodukter; Easy-Drink karton- og flaskeholder, Easy-Warm silikoneringe, Easy-Mini neoprenpladerne og Easy-Release lågåbneren. De kan alle købes separat eller i en sampak med en Easy-Up.

Easy-Up Batteridrevet eller genopladelig?

Den største forskel mellem varianterne er om de er genopladelige eller om de bruger batteri. De batteridrevne varianter bruger et medfølgende 9 volt batteri, som let kan skiftes. De genopladelige kommer fuldt opladet, med et indbygget genopladeligt batteri og en oplader. Batteriet kan holde din Easy-Up kørende i halvanden time i træk, men typisk vil du jo kun skulle bruge den et par minutter ad gangen. Du vil stadig kunne bruge din Easy-Up, mens den lader. Så selv hvis den går ud midt i madlavningen, kan du hurtigt sætte den i stikket og fortsætte arbejdet.

Hvis du regner med at din Easy-Up bliver en fast del af hverdagen, så anbefaler HandiGood den genopladelige version. Den med batteri kan være bedre hvis du kun bruger din Easy-Up en gang i mellem.

Opfundet og produceret i Danmark

Easy-Up bliver produceret i Spøttrup, nordvest for Skive. Faciliteterne har fået lidt vokseværk siden John Jensen opfandt fastholderen i sit værksted, når vi i dag har 42 der arbejder på vores fabrik og lager, men ønsket om at hjælpe andre til at være mere selvhjulpne er stadig det samme.

HMI-Basen

Easy-Up findes også i HMI-basen under nummer 86059. Klik her, for at se fastholderen på HMI-basens hjemmeside.

Vægt 0,755 kg
Størrelse 28 × 22 × 8 cm

Vægt: 415 g
Diameter: 160 mm
Dimensioner (h): 50 mm
Batteri: 9V (6LR61) – indbygget

Opfundet og produceret i Danmark

Easy-Up bliver produceret i Spøttrup, nordvest for Skive. Faciliteterne har fået lidt vokseværk siden John Jensen opfandt Easy-Up i sit værksted, når vi i dag har 42 der arbejder på vores fabrik og lager, men ønsket om at hjælpe andre til at være mere selvhjulpne er stadig det samme.