Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

100% sikker betaling

Tlf.: + 45 22 78 30 40

0 0

Easy-Up® – Genopladelig m. tilbehørspakke

Varenr. ER470SET

Med dette sæt får du en Easy-Up enhed sammen med noget af vores mest populære tilbehør. Således bliver det endnu nemmere at håndtere endnu flere ting i hjemmet med bare en enkelt hånd.

Easy-Up er en elektrisk fastholder til mennesker, der af forskellige grunde har udfordringer med hænder, arme, led og fingre. Det enkle apparat fungerer som en hjælpende hånd, der holder glas, skåle, flasker, konserves m.m., så du kan bruge dem med én hånd.

Vær opmærksom på, at dette er den genopladelige model. Med denne model undgår du at skulle skifte batteriet, når enheden løber tør for strøm. I stedet oplades den med den medfølgende oplader.

Klik her for at downloade brugermanualen

kr.1.595,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

100% sikker betaling

Tlf.: + 45 22 78 30 40

Genopladelig Easy-Up fastholder fra Handigood

I denne pakke får du Handigoods genopladelige Easy-Up fastholder sammen med nogle af vores populære tilbehørsprodukter: Easy-Drink karton- og flaskeholder, Easy-Warm silikoneringe, Easy-Mini neoprenpladerne og Easy-Release lågåbneren.

Easy-Up er genial i køkkenet men den er også god i alle mulige andre situationer hvor du kan bruge en ekstra hånd til at holde noget fast. Som f.eks. på badeværelset eller på natbordet.

Med en Easy-Up kan du f.eks. selv åbne ting, lave mad og lægge makeup – selv hvis det ellers tidligere har været svært eller umuligt. Evnen til at kunne klare sig selv er en frihed, som mange tager for givet. Det kan dog have en enormt positiv effekt på livsglæden.

Batteridrevet eller genopladelig Easy-Up?

Den største forskel mellem varianterne er, om de er genopladelige, eller om de bruger batteri. De batteridrevne varianter bruger et medfølgende 9 volt batteri, som let kan skiftes. De genopladelige kommer fuldt opladet, med et indbygget genopladeligt batteri og en oplader. Batteriet kan holde din Easy-Up kørende i halvanden time i træk. Typisk vil den dog kun skulle bruges et par minutter ad gangen. Du vil stadig kunne bruge din Easy-Up, mens den lader. Selv hvis den går ud midt i madlavningen, kan du altså hurtigt sætte den i stikket og fortsætte arbejdet.

Hvis du regner med at din Easy-Up bliver en fast del af hverdagen, så anbefaler Handigood den genopladelige version. Den batteridrevne kan være at foretrække, hvis du kun bruger den en gang i mellem.

Opfundet og produceret i Danmark

Easy-Up bliver produceret i Spøttrup, nordvest for Skive. Faciliteterne har haft lidt vokseværk siden John Jensen opfandt fastholderen i sit værksted. I dag er der 42 medarbejdere på vores fabrik og lager, men ønsket om at hjælpe andre til at være mere selvhjulpne er stadig det samme.

HMI-Basen

Easy-Up findes også i HMI-basen under nummer 86059. Klik her, for at se fastholderen på HMI-basens hjemmeside.

 

Vægt0,755 kg
Størrelse28 × 22 × 8 cm
Batteri

9 volt, Genopladelig

Vægt: 415 g
Diameter: 160 mm
Dimensioner (h): 50 mm
Batteri: 9V (6LR61) – indbygget