Høj kundetilfredshed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering

100% sikker betaling

Tlf.: 22 78 30 40

0 0

Forhandlere i Danmark

Gigtforeningen logo

Gloria Mundi Care

Gloria Mundi Care sælger flere Handigood hjælpemidler, samt en lang række andre hjælpemidler. Gloria Mundi Care er baseret i Fredericia og sælger bl.a. produkter til køkkenet, badeværelset og kontoret.

Se produkterne på dk.gloriamundicare.com

danish care supply logo

Seniorpleje

Seniorpleje forhandler produkter med speciale i ældre og demensramte og derfor mener vi, at de er en helt rigtig samarbejdspartner for os.

Seniorpleje forhandler mange forskellige hjælpemidler og nu også Handigood produkter.

Se produkterne på seniorpleje.dk

Gloria Mundi Care logo

PROcare

PROcare ApS forhandler hjælpemidler til professionelle og private. De sælger produkter til ergo-og fysioterapi samt træningsudstyr, og nu er Handigood også at finde i deres sortiment.

Se produkterne på procare.dk

seniorpleje logo

SeniorSam

SeniorSam forhandler hjælpemidler til hovedsageligt seniorer. De er en af landets største forhandlere af hjælpemidler og foruden at bestå af en webshop, har de fysiske butikker i Aalborg City Syd og Sundby Thy.

Se produkterne på seniorsam.dk

Seniorshop

Seniorshop forhandler et stort udvalg af hjælpemidler til seniorer. Den familiedrevne virksomhed fungerer både som fysisk butik i Herlev og som webshop i Danmark og Sverige.

Se produkterne på seniorshop.dk

Procare logo

Jadea

Vi er glade for at kunne præsentere samarbejdet mellem Handigood og Jadea.

Jadea har specialiseret sig i hjælpemidler og rådgivning til både børn og voksne og har en spændende webshop, fyldt med hjælpemidler og velfærdsteknologi.

seniorsam logo

seniorshop logo

Jadea logo

TRS Schlaganfallprodukte

TRS Schlaganfallprodukte er vores forhandler i Tyskland.

De specialiserer sig især indenfor sansemotorik og rehabilitering.

Gå til TRS’ hjemmeside

Spectrumshop logo

Ramper.no

Ramper.no forhandler især ramper, til installation på steder hvor der ellers ikke er mulighed for at komme hen, hvis man er kørestolsbruger eller gangbesværet. Dog består deres sortiment af en bred vifte af varer herunder Easy-Up.

Gå til Rampers hjemmeside

det danske madhus logo

Det Danske Madhus

Organisationen består bl.a. af et team af dygtige ernæringseksperter, som, udover at rådgive kommuner og professionelle om ernæringsrigtig kost, også vejleder danskere om ernæringsrigtig kost til familier, institutioner, ældre og personer med særlige udfordringer, såsom dysfagi. Hertil indgår de løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, der understøtter udviklingen af næringsrig kost til alle grupper i samfundet.

Velferdsbutikken.no

Velferdsbutikken er en norskbaseret forhandler af hjælpemidler. De har et stort udvalg af forskellige hjælpemiddelløsninger.

Gå til Velferdsbutikkens hjemmeside

Keep On

Keep On i Sverige arbejder hårdt på at bringe løsninger til hverdagens udfordringer. De har et stort udvalg af hjælpemidler til handicappede på deres hjemmeside – heriblandt flere af Handigood’s produkter, bl.a. Easy-Up.

Gå til Keep On’s hjemmeside

Schlaganfallprodukte logo

Ramper.no logo

rosah logo

Rosah

Rosah er vores forhandler på Færøerne. Rosah blev startet af ergoterapeut Mariann P. Garðalíð i 2016. Rosah forhandler i dag et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Gå til Rosahs hjemmeside

Tous Ergo logo

Tous Ergo

Tous Ergo er vores forhandler i Frankrig.

De har et stort sortiment af hjælpemidler.

Gå til Tous Ergos hjemmeside

picomed logo

Picomed

Picomed er et norsk kompetencecenter, som, siden 1991, har specialiseret sig I brugervenlig teknologi af højeste kvalitet. De har ikke mindst haft fokus innovative og effektive hjælpemiddelsprodukter. Gennem velfærdsteknologi, er Picomeds mål, at hjælpe personer med specifikke behov, til bedre at kunne håndtere og kontrollere deres omgivelserne. Handigood deler entusiasmen for alle menneskers selvstændighed, og vi er derfor glade for at indgå et samarbejde med Picomed. 

Gå til Picomeds hjemmeside