Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Oplysninger:

HandiGood ApS
Lilleringvej 14B
8464 Harlev J
Danmark
CVR-nummer: 36408588
Telefonnr.: +45 22 78 30 40
E-mail: info@handigood.dk

Salgs- og Leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HandiGood ApS, Lilleringvej 14B, 8462 Harlev J

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og HandiGood.

Bestillingen

Du får automatisk tilsendt en bekræftelse fra os på en e-mail, hver gang du bestiller produkter igennem vores hjemmeside. På den måde kan du se, hvad det er, som du har bestilt.

Vi gør opmærksom på, at der kun er tale om en kvittering på, at vi har modtaget din bestilling.

Priser og fragt

Priserne på vores hjemmeside www.handigood.dk er alle incl. moms.
Alle bestillinger over kr. 449,- leveres fragtfrit. Disse fragtbetingelser gælder alene til webshop-bestillinger til private i Danmark, dog ekskl. Grønland og Færøerne.
Fragten pålægges kapacitet- og dieseltillæg, som GLS opkræver i forbindelse med inflation i Dk og udlandet i øjeblikket.

Der kan afhentes gratis på vores lager HandiGood, Lilleringvej 14B, 8462 Harlev J.

Miljøtillæg

Miljøtillæg dækker over producentansvars betaling til ERP Denmark ApS for bortskaffelse af batterier i vores solgte produkter.

EU-forsendelser

Alle forsendelser, der afsendes til lande indenfor EU, vil blive opkrævet dansk moms.

Forsendelser udenfor EU

Alle forsendelser, der afsendes til lande udenfor EU, vil IKKE blive opkrævet dansk moms, og forsendelsen vil muligvis blive toldbehandlet ved indførslen til dit land.

Hvis du ønsker specifikke oplysninger omkring toldreglerne i netop dit land, skal du kontakte dine lokale toldmyndigheder.

Vi har ikke mulighed for at refundere eventuelt betalt moms, og enhver tvist omhandlende told, moms eller indregistreringsafgifter er HandiGood uvedkommende.

Betaling

Hos os kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard, Paypal, Visa Electron, Maestro, Diners Club, Dankort, Visa Dankort og MobilePay Online. Vi tager ikke kortgebyr.
Når du betaler med kort, vil beløbet først blive trukket, når vi rent fysisk har afsendt produkterne til dig. HandiGood har valgt NETS som samarbejdspartner, som sikrer at dine informationer og betalinger altid er krypteret. På den måde er du på den bedst tænkelige måde sikret imod misbrug. HandiGood modtager ingen kortoplysninger fra NETS. Vi modtager alene besked om, at der er et beløb, som er klar til at blive overført, når vi har sendt varen.

Retur og Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@handigood.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Reklamation

HandiGood giver dig 1 års ekstra reklamationsret udover den danske købelov. Det betyder, at du har 3 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker dog ikke almindelig slitage på forbrugsmaterialer.
Såfremt der er tale om en reklamation, skal du melde dette straks og uden forsinkelse, ligeså snart du måtte opdage dette.

Ved køb gennem tredje part returneres varen ved den forhandler produktet er købt igennem.

 

Ved køb direkte via Handigood.

Inden returnering kontakt os venligst på telefon 22 78 30 40.

Varen sendes til:

HandiGood ApS, Vareindlevering, Lilleringvej 14B, 8462 Harlev J

Vi vurderer herefter, om der er tale om en berettiget reklamation.

Vi behandler din reklamation indenfor 15 arbejdsdage. I de tilfælde, at der er tale om en godkendt og berettiget reklamation kan du vælge, om du vil have en ny leveret eller få pengene retur. Vi betaler samtidig de fragtudgifter, som du måtte have haft (I Danmark).

Force majeure og fraskrivelse af ansvar

HandiGood er ikke erstatningsansvarlig for de følgeudgifter, som produkterne måtte have. Der ydes således ikke erstatning til driftstab, alle indirekte tab, samt tabt arbejdsfortjeneste og evt. Rentetab.

Værneting

Hvis der skulle opstå uenighed om fortolkningen af nærværende salgs-og leveringsbetingelser kan dette afgøres ved de danske domstole.

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, såfremt fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Handigood Aps

Lilleringvej 14B

8462 Harlev J

info@handigood.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:
Modtaget den:
Forbrugerens navn:
Forbrugerens adresse:
Forbrugerens underskrift
Dato:
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.04.24