Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0
Edith Gosvig

Bag om Handigood

Edith Gosvig har siden oktober 2021 stået i spidsen for Handigood. Hun er Handigoods tovholder, og så er hun knudepunkt for kontakten med kunder, forhandlere og samarbejdspartnere.

Ediths tværfaglige kompetencer dækker bredt over produktion, marketing, salg, økonomi samt generel administration.

Handigood lager

Fra idé til virkelighed

Handigood blev grundlagt af opfinder John Jensen i oktober 2014. Efter en operation og tre ugers forbud mod at bruge højre hånd, fik John en idé. Han havde brug for noget, der kunne fastholde hverdagsprodukter såsom et glas syltetøj, mælk, tun, pilleglas, kaffeglas og sodavand, så han kunne åbne disse med én hånd.

MEN der var ingen egnede produkter tilgængelige i hele verden. Resultatet er vores patenterede Easy-Up, som markerede starten på virksomheden Handigood.

Hver dag forsøger teamet hos Handigood at udvikle nye løsninger og tilbehør til Easy-Up, der kan udvide de allerede mange muligheder Easy-Up skaber. Ligeledes forsøger vi at producere helt nye hjælpemidler, der kan være med til at skabe bedre velfærd. Hvis du går og har en god idé eller føler, der en form for hjælpemiddel, du mangler i din hverdag, men som ikke eksisterer, er du velkommen til at kontakte os. Så kan det være dit forslag kan blive et fremtidigt Handigood produkt.

HandiGood brugere ambassadører

Handigoods ambassadører – Folk hvis sygdom ikke stopper dem fra at leve livet:

Handigoods mission er at give mennesker, som oplevet nedsat funktion  eller førelsesbevær i hverdagen, livet igen. Vores produkter giver en hjælpende hånd, så folk kan leve livet på deres egne vilkår, trods sygdom. Og intet repræsenterer det bedre end folk, der kæmper kampen. Vi er derfor stolte over vores samarbejder med vores ambassadører, hvis livsfortælling er inspiration for os i Handigood.

Britt Guldborgs liv blev vendt på hovedet af en hjerneblødning, hvilke gav hende mindre styrke til at bevæge sig. Men med en filosofi om at “livet skal leves” har hun kæmpet for at holde sit selvværd højt, hvilket Easy-Up bl.a. har hjulpet hende med. Derudover holder hun også foredrag og fortæller om sit liv, som man kan læse mere om via hendes hjemmeside.

Anne Jakobsen har gangbesvær og nedsat funktion i den ene hånd. Så hendes kamp har været at kunne begå sig med en hånd, og finde et andet redskab end rollatoren til at gå med. Det fandt hun i Wheeleo, der i dag hjælper hende med at gå og komme omkring, og giver hende selvstændighed som før hendes skade.

Dennis Jokumsen har også lidt under en blodprop, som reducerede hans bevægelighed, men trænede sig med tiden tilbage til at kunne leve sit gamle liv igen. I dag kan han så meget, at han ikke behøver et Handigood-produkt, men han er stadig en inspiration for den slags hjælp, vi håber vores kunder kan hente fra vores produkter.

Udstillingssteder

Ud over hos vores forhandlere kan hovedproduktet Easy-Up, samt dets tilbehør, ses og opleves på flere faste lokationer i landet.

Per aftale vil det være muligt at få en demonstration af Easy-Up’en og dets egenskaber.

På følgende lokationer kan Easy-Up ses:

Det hjælpsomme hjem 
Dalumvej 95
5250 Odense SV
+45 63 75 35 81

Hjælpemiddelservice
Ålandsvej 4
8800 Viborg
+ 45 87 87 61 07

Velfærd og sundhed
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Center for velfærdsteknologi i Aalborg
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
+45 25 20 28 84
eller +45 25 20 28 79

DokkX i Aarhus
Dokk1, niveau 2.2
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
+45 51 57 68 62

Se en demonstration af Easy-Up her.