Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

100% sikker betaling

Tlf.: 22 78 30 40

0 0
Edith Gosvig

Bag om Handigood

Edith Gosvig har siden oktober 2021 stået i spidsen for Handigood. Hun er Handigoods tovholder, og så er hun knudepunkt for kontakten med kunder, forhandlere og samarbejdspartnere.

Ediths tværfaglige kompetencer dækker bredt over produktion, marketing, salg, økonomi samt generel administration.

Handigood lager

Fra idé til virkelighed

Handigood blev grundlagt af opfinder John Jensen i oktober 2014. Efter en operation og tre ugers forbud mod at bruge højre hånd, fik John en idé. Han havde brug for noget, der kunne fastholde hverdagsprodukter såsom et glas syltetøj, mælk, tun, pilleglas, kaffeglas og sodavand, så han kunne åbne disse med én hånd.

MEN der var ingen egnede produkter tilgængelige i hele verden. Resultatet er vores patenterede Easy-Up, som markerede starten på virksomheden Handigood.

Hver dag forsøger John og resten af teamet hos Handigood at udvikle nye løsninger og tilbehør til Easy-Up, der kan udvide de allerede mange muligheder Easy-Up skaber. Ligeledes forsøger vi at producere helt nye hjælpemidler, der kan være med til at skabe bedre velfærd. Hvis du går og har en god idé eller føler, der en form for hjælpemiddel, du mangler i din hverdag, men som ikke eksisterer, er du velkommen til at kontakte os. Så kan det være dit forslag kan blive et fremtidigt Handigood produkt.

handigood socialt ansvar

Vores sociale ansvar

”Folk der har brug for en hånd – arbejder hos os med at hjælpe flere og flere i hele verden, der også har brug for en hjælpende hånd”

Virksomheden har siden begyndelsen arbejdet med at understøtte de grundlæggende socioøkonomiske principper. I dag beskæftiger Handigoods producent ansatte i fleksjob, statsstøttede og delfinansierede medarbejdere, folk, der ønsker erhvervserfaring, førtidspensionister, mv.

Derudover arbejder vi tæt sammen med non-profits samt foreninger, der er dedikeret til at berige livet for mennesker med handicap, aldrende mennesker, gigt samt blodpropsramte mm. gennem meningsfuldt arbejde.

Udstillingssteder

Ud over hos vores forhandlere kan hovedproduktet Easy-Up, samt dets tilbehør, ses og opleves på flere faste lokationer i landet.

Per aftale vil det være muligt at få en demonstration af Easy-Up’en og dets egenskaber.

På følgende lokationer kan Easy-Up ses:

Det hjælpsomme hjem 
Dalumvej 95
5250 Odense SV
+45 63 75 35 81

Hjælpemiddelservice
Ålandsvej 4
8800 Viborg
+ 45 87 87 61 07

Velfærd og sundhed
Rådhustorvet 4
8700 Horsens

Center for velfærdsteknologi i Aalborg
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
+45 25 20 28 84
eller +45 25 20 28 79

DokkX i Aarhus
Dokk1, niveau 2.2
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
+45 51 57 68 62

Se en demonstration af Easy-Up her.