Gratis fragt til private i DK på ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

22 78 30 40 : 8.00-16.30 (Lør. 9.00-13.00)

Levering lige til døren

0 0
Medarbejdere på HandiGoods lager

Fra idé til virkelighed

HandiGood blev grundlagt af opfinder John Jensen i oktober 2014. Efter en operation og tre ugers forbud mod at bruge højre hånd, fik John en idé. Han havde brug for noget, der kunne fastholde hverdagsprodukter såsom et glas syltetøj, mælk, tun, pilleglas, kaffeglas og sodavand, så han kunne åbne disse med én hånd.

MEN der var ingen egnede produkter tilgængelige i hele verden. Resultatet er vores patenterede Easy-Up, som markerede starten på virksomheden HandiGood.

Hver dag forsøger John og resten af teamet hos HandiGood at udvikle nye løsninger og tilbehør til Easy-Up, der kan udvide de allerede mange muligheder Easy-Up skaber. Ligeledes forsøger vi at producere helt nye hjælpemidler, der kan være med til at skabe bedre velfærd. Hvis du går og har en god idé eller føler, der en form for hjælpemiddel, du mangler i din hverdag, men som ikke eksisterer, er du velkommen til at kontakte os. Så kan de være dit forslag kan blive et fremtidigt HandiGood produkt.

Medarbejder fra HandiGoods lager

Vores sociale ansvar

”Folk der har brug for en hånd – arbejder hos os med at hjælpe flere og flere i hele verden, der også har brug for en hjælpende hånd”

Virksomheden har siden begyndelsen arbejdet med at understøtte de grundlæggende socioøkonomiske principper. I dag beskæftiger HandiGoods producent ansatte i fleksjob, statsstøttede og delfinansierede medarbejdere, folk, der ønsker erhvervserfaring, førtidspensionister, mv.

Derudover arbejder vi tæt sammen med non-profits samt foreninger, der er dedikeret til at berige livet for mennesker med handicap, aldrende mennesker, gigt samt blodpropsramte mm. gennem meningsfuldt arbejde.

Teamet bag HandiGood

Teamet bag HandiGood

Den daglige ledelse i HandiGood har en solid industriel erfaring og forretningssans, både på nationalt såvel som på internationalt plan.

Ledergruppens tværfaglige kompetencer dækker bredt over produktion, marketing, salg, økonomi samt generel administration.