Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Wheeleo® stok med hjul

Det eneste ganghjælpemiddel, hvor du kun skal bruge én hånd for kontinuerlig support. 

 • Sikker og stabil gang 
 • Moderne og kompakt design med justérbar højde 
 • Aktiverende, brugervenlig og altid tæt ved hånden. 

Handigood er forhandlere af den smarte stok med hjul fra Wheeleo®. Stokken muliggør den ubesværede og flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Det let håndterlige ganghjælpemiddel med fire massive gummihjul sørger for sikker og stabil gang uden at gå på kompromis med mobilitet og hjælper dermed brugeren i opretholdelsen af selvstændigheden, selvtilliden og livsglæden.

Se den rullende firepunktsstok fra Wheeleo i vores shop

Sikkerhed og stabilitet 

Et fald kan betyde alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser, hvorfor mange mennesker vælger at få en flerpunktsstok eller en rollator – også før skaden er sket! Takket være dets rullende design, vil en Wheeleo® altid være placeret i den rigtige oprejste position.

Ved nedadgående tryk vil en Wheeleo®, på samme vis som ved en rollator, altid køre fremad i stedet for at tilte. Der er derfor heller ikke behov for bremser for at forhindre brugeren i at falde. Tværtimod, ville tilføjelsen af bremser til en Wheeleo® medføre højere risiko for at stokken tilter. Som Wheeleo® selv skriver på deres hjemmeside:

“Efter at have prøvet Wheeleo®, er spørgsmålet om bremser irrelevant for størstedelen af forbrugerne” 

Hvis brugeren mister balancen, vil brugeren nemlig automatisk skubbe sin Wheeleo® i en naturlig og stabil position uden at skulle løfte den fra jorden. Rollator stokken er desuden justerbar i højden, og kan således tilpasses brugerens behov.

Autonomi og selvstændighed, selv med nedsat funktion

Selvstændighed i dagligdagen er uvurderlig. Først og fremmest er en Wheeleo® mindre og lettere end en rollator, og derfor nemmere at håndtere i trange omgivelser. Endvidere viser et videnskabeligt studie* fra det Belgiske Universitetshospital, Centre Neurologique William Lennox, at den konstante jordkontakt man får med en Wheeleo® betyder at brugere kan bevæge sig både hurtigere og mere sikkert og glidende, sammenlignet med brugere af en almindelig firepunktsstok. For eksempel oplevede forsøgsgruppen, bestående af 32 personer med hemiplegi (lammelse i den ene side), en 22 % forøgelse i ganghastighed ved spontan bevægelse, samt en 50 % forøgelse i ganghastighed ved 6-minutters gåtest.

Som resultat, viste undersøgelsen en generel øget tilfredshed blandt Wheeleo® brugere, sammenlignet med brugere af en traditionel flerpunktsstok. Wheeleos kontinuerlige og stabile støtte hjælper således brugeren til forbedret selvtillid og livsglæde. 

Fysioterapeuten anbefaler:

Jeg bruger Wheeleo til genoptræning af borgere efter slagtilfælde.

Da det ikke er muligt at ligge al sin vægt over på den, oplever jeg at den stimulerer til mere lige vægtbæring – mere midtlinje fornemmelse – mere flydende gang – mere éns skridtlængde.
Jeg ser den som et træningsredskab med det, jeg har prøvet nu. På plant underlag er den god.

Tove, Fysioterapeut
Neurocenter og Genoptræningsteamet, P.P. Ørumsgade, Aarhus

Handigoods Wheeleo rollator stok kan let pakkes ned og transporteres

Rollator stok til indkøbn eller genoptræning

Hvem har gavn af en stok med hjul?

Med Wheeleo® opleves den flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Stokken med hjul kan således beskrives som en enhåndsrollator. Derfor er Wheeleo® også ideel for mennesker med udfordringer af forskellige slags, for eksempel: 

 • Muskelsvaghed, kramper, gigt, eller lignende funktionsnedsættelser 
 • Personer med lammelse i den ene side (hemiplegi) 
 • Personer med nedsat kraft i arm eller hånd, eller andre handicap der involverer hånden eller armen 
 • Personer med synsforstyrrelser 
 • Velegnet til rehabilitering / genoptræning efter fald, sygdom eller hjerneskade, såsom slagtilfælde (apopleksi) 

Med sikkerhed, selvstændighed og sundhed i fokus, er Wheeleo® den ideelle gå-makker til personer der har brug for en hjælpende hånd. Dette afspejles også i kundernes anmeldelser af Wheeleo®:

“Jeg kunne ikke tro det. Den ændrede mit liv fuldstændig fra første gang jeg havde den i hånden. Jeg lod mit gangstativ stå, men Wheeleo’en er altid ved min side.” 

“Ustabil Wheeleo? Prøv den, det er komplet modsat”  

“Det er ligesom altid at have en person ved min side til at hjælpe mig på vej. En rigtig makker! Og så betryggende.” 

Læs mere om stokken med hjul fra Wheeleo® herunder:   

 • Wheeleo® findes også i HMI-basen under nummer 130211. Klik her, for at se fastholderen på HMI-basens hjemmeside. 
 • Se flerpunktsstokken på vores YouTube Kanal.
 • Læs mere om hvordan Handigood faciliterer selvstændighed og livskvalitet gennem velfærdsteknologier på vores Blog
 • *Se den videnskabelige rapport her : Deltobe, T. (2020). Gait improvement in adults with hemiparesis using a rolling cane: A cross-over trial. Journal of Rehabilitation Medicine, Vol 52, Issue 7 
 • Wheeleo hjemmeside

Teknisk Information: 

 • Gummihjul: 100 mm, kan dreje 360 grader rundt 
 • Højdejustering: Fra 77,5 cm til 101,5 cm.
 • Dimensioner: 38 x 42 cm.
 • Vægt: 3,4 kg.
 • Max. brugervægt: 120 kg.

Udtalelse fra fysioterapeuter om fase 3 brug

Wheeleo® er ret alsidig!

Den kan hjælpe på to måder. For dem, der har brug for masser af støtte, fungerer Wheeleo®-håndtaget som en slags krykke. Det giver mulighed for at læne sig godt tilbage, samtidig med at det gør det lettere for kroppen (ingen overanstrengelse). Men når man bruger Wheeleo® på denne måde, kan det ændre lidt på, hvordan du står.

Hovedmålet er at få kroppen i den rigtige position over støtten, for at mindske belastningen. For at løse det problem, skal håndtaget hæves så hurtigt som muligt. Det gør Wheeleo® til en støtte, der forbedrer balancen og gør, at du står mere oprejst. Det er ligesom en gåstok, men Wheeleo® er lidt skæv. Det er umuligt at gøre den helt neutral, men de små ulemper ved kropsasymmetrien opvejes af de store fordele for aktivitet og deltagelse.

Wheeleo® blev først lavet til folk, der havde svært ved at bruge den ene side af kroppen. Den hjælper med at fordele belastningen og reducere skævheden. Håndtaget bliver justeret fra lavt til højt, efterhånden som patienten bliver stærkere. Den forbedrer statikken i stedet for at forværre den. Hvis du bruger en rollator (ligesidet støtte), kan det afhjælpe noget af skævheden, men det kan få kroppen til at læne sig for meget fremad og begrænse bevægelsesfriheden på grund af størrelsen.

Det er vigtigt at vælge det rigtige hjælpemiddel afhængigt af evner og omgivelser. Nogle gange har man brug for to hjælpemidler, både inde og ude. I nogle tilfælde supplerer Wheeleo® rollatoren.

En interessant ting: Wheeleo® føles som et gelænder, der er med dig overalt i din dagligdag. Du kan bruge det i den ene hånd og derefter skifte til den anden, afhængigt af hvad du laver, hvor du går… En bruger delte endda en video for at vise, hvor praktisk Wheeleo® er for hende: Klik her

I de fem år, vi har brugt de første Wheeleo®’er, har vi aldrig hørt fra en bruger, der siger, at deres holdning er blevet dårligere. Tværtimod har folk fortalt os, hvor glade de er for at stå mere oprejst med Wheeleo® end med en rollator. – Fysioterapeutafdelingen på Centre Hospitalier Neurologique William Lennox i Belgien.”

Køb Wheeleo®