Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Anmeldelser af HandiGood fra kunderne selv

På denne side har vi samlet anmeldelser fra nogle af de brugere, der har givet feedback på vores produkter.

Ønsker du også at give en anmeldelse af vores produkter er du velkommen til at sende os en mail på info@handigood.dk – vi glæder os til at høre om alle jeres gode oplevelser med vores produkter.

 

I videoen til ovenfor forklarer ergoterapeut Lise Berthelsen om hendes oplevelser med Easy-Up fra HandiGood.

Du kan se hvordan Easy-Up hjælper borgere med forskellige udfordringer på vores YouTube kanal.

Hvis du kunne tænke dig at anskaffe dig en Easy-Up kan du købe den i vores webshop.

Easy-Up | Kundeanmeldelser

Agna Thinggaard – Skulderoperation (rehabilitering)

En brækket skulder betød, at alt skulle foregå med kun én hånd. Det viste sig mange gange dagligt, hvor stor en gene det er ikke at kunne holde fast på dåsen, der skal åbnes, eller på glasset, som igen skal have låget på. Men HandiGood løste mange af disse praktiske problemer. Selv Margretheskålen kunne den holde fast, så det nu igen var muligt for mig at bage boller til morgenmaden. HandiGood er den ekstra hånd i dagligdagen – og så er den endda smart i designet og pæn at have stående, hvor der er brug for den.

 

Britt Guldborg på 48 år – Senfølger efter hjerneblødning

Jeg bruger Easy-Up hver eneste dag. Når jeg eksempelvis skal lave min smoothie […], så fylder jeg beholderen ved køleskabet og kører tilbage til vasken, hvor Easy-Up står. Så sætter jeg låget på og strammer til, uden at det er farligt med de skarpe knive, da smoothiebeholderen er fixeret på Easy-Up […].”   

Det er betryggende med fixering af et farlig produkt med knive som Easy-Up giver med den kraftige vakuumsug. I det hele taget har jeg stor glæde af Easy-Up, som bliver brugt i stor stil til åbning af låg, fastholdelse af min gryde, når jeg laver grød, eller min brandvarme te, som skal tilberedes.”  

 

Maria med muskelsvind – og Marias mand med Water Syndrom

Vi synes, Easy-Up er super god og praktisk, når man er fysisk handicappet. Den gør det meget nemmere at åbne dåser, som eksempelvis rødbedeglas og at røre rundt i en skål. Alt sammen kan gøres med én hånd ved brug af Easy-Up. Easy-Up har lettet vores daglig i den forstand, at de nævnte ting er blevet meget nemmere, og at vi dermed sparer kræfter og energi. Ydermere får man følelsen af, at man ikke er begrænset af sit handicap, og at ting kan lykkes, uden man skal blive irriteret over, hvor svært nogle ting er.

 

Grethe på 74 år

Easy-Up’en hjælper mig hver dag, når jeg skal åbne diverse glas. Jeg kan nu også bedre holde til at bage, piske og så videre. Jeg skal ikke bruge kræfter på både at holde skålen, og den ting jeg skal røre med, da jeg nu kan bruge begge mine hænder til at åbne og røre med.

 

Wheeleo | Kundeanmeldelser

“Jeg kunne ikke tro det. Den ændrede mit liv fuldstændig fra første gang jeg havde den i hånden. Jeg lod mit gangsstativ stå, men Wheeleo’en er altid ved min side.”  

 

“Ustabil Wheeleo? Prøv den, det er komplet modsat”  

 

“Det er ligesom altid at have en person ved min side til at hjælpe mig på vej. En rigtig makker! Og så betryggende.”