Kunderne siger

Agna Thinggaard:

“En brækket skulder betød, at alt skulle foregå med kun en hånd. Det viste sig mange gange dagligt, hvor stor en gene det er ikke at kunne holde fast på dåsen, der skal åbnes, eller på glasset, som igen skal have låget på. Men Handigood løste mange af disse praktiske problemer. Selv Margretheskålen kunne den holde fast, så det nu igen var muligt for mig at bage boller til morgenmaden. Handigood er den ekstra hånd i dagligdagen – og så er den endda smart i designet og pæn at have stående, hvor der er brug for den.”

Maria med muskelsvind og hendes mand med water syndrom:

“Vi synes, Easy-Up er super god og praktisk, når man er fysisk handicappet. Den gør det meget nemmere at åbne dåser som eksempelvis rødbedeglas og at røre rundt i en skål. Alt sammen kan gøres med en hånd ved brug af Easy-Up. Easy-Up har lettet vores daglig i den forstand, at de nævnte ting er blevet meget nemmere, og at vi dermed sparer kræfter og energi. Ydermere får man følelsen af, at man ikke er begrænset af sit handicap, og at ting kan lykkes, uden man skal blive irriteret over, hvor svært nogle ting er.”

Klik på billede og se videoen:

                                   

De siger følgende om silikoneringene til Easy-Up:  

“Ved at bruge silikoneringe på Easy-Up kan man med lethed placere en bakke med smør eller en gryde på Easy-Up. Den gør det muligt at putte smør på en kniv og at røre rundt i en gryde uden problemer og med kun en hånd.”

Find Easy-Up og silikoneringene her.

Ida med apert syndrom:

Jeg bruger den ofte og kan nu være med til at bage.”

Klik på billedet og se videoen.

Bestil den her.

Grethe på 74 år:

“Easy-Up hjælper mig hver dag, når jeg skal åbnet divers glas. Jeg kan nu også bedre holde til at bage, piske og så videre. Jeg skal ikke bruge kræfter på både at holde skålen, og den ting jeg skal røre med, da jeg nu kan bruge begge mine hænder til at åbne og røre med.”

Annelise som er født uden finger:

“Den er til stor nytte. Alle der kommer her, skulle prøve den.”

Yvonne som mangler en arm:

“Den lever i høj grad op til mit behov. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at købe produktet. Størrelsen er helt perfekt.”

Bestil her.

Mads som har gigt:

“Den levede helt op til mine forventninger. Jeg vil helt sikkert anbefale andre med svage led at købe produktet. Rigtig fin størrelse.”