Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Grip™ – Bakkeholder

Varenr. EG-200

Handigoods bakkeholder, Easy-Grip, er en tang, du kan bruge til nemt at tage din mad ud af ovnen eller mikroovnen uden at brænde dig. Den er udviklet til plastikbakkerne fra madservice, men kan også bruges til andre pap/plastikbakker.

kr.205,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-Grip Bakkeholder

Easy-Grip er en smart bakkeholder, der er lavet til at hjælpe dig med at tage varm mad ud af ovnen eller mikroovnen. Du skal blot sætte tangen under bakkens kant, og så holder den fast i bakken, mens du løfter den ud af ovnen. Således undgår du at skulle holde fast i selve den brandvarme bakke.

Denne bakkeholder er designet til at passe til de madbakker, som mange får fra kommunens madservice. Den kan også bruges til mange frosne færdigretter fra supermarkedet.

Easy-Grip – Design og Funktion

Bakkeholderens ender er bøjet opad, så den holder bakken fast, selv hvis du skulle komme til at vippe bakken forover. Den er let at håndtere, har et stort, solidt plastik håndtag og en tang lavet af rustfri stål.

Easy-Grip bakkeholderen kan med fordel bruges sammen med vores Easy-Off folieaftager, der gør det let at få folien af bakken.

Hvis du skal bruge bakkeholderen i en anden størrelse, kan du kontakte os på: + 45 22 78 30 40 – så arrangerer vi det i fællesskab.

Easy-Grip findes også i HMI-basen under nummer 100105. Klik her, for at se bakkeholderen på HMI-basens hjemmeside.

Easy-Grip og Easy-Up

For at gøre det endnu lettere, kan du også bruge Easy-Grip og Easy-Off i kombination med din Easy-Up og de varmefaste silikoneringe, Easy-Warm. Således kan du altså tage den varme mad direkte ud af ovnen eller mikroovnen med Easy-Grip, sætte den på din Easy-Up med Easy-Warm ringene påsat og derefter tage folien af med Easy-Off.

Easy-Grip er, sammen med Easy-Off folieaftageren, et af de produkter, som ikke er decideret tilbehør til Easy-Up. De er selvstændige produkter, der sagtens kan bruges for sig selv. De er designet til at blive brugt af folk med funktionsnedsættelse. Derfor er det fra starten af designprocessen tænkt ind i produktet, at det skal kunne betjenes med én hånd.

Vægt0,19 kg
Størrelse37 × 18 × 3 cm

Mål: 16 x 22,5 cm

HMI-nr: 100105