Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Wheeleo – Flerpunktsstok med Hjul 

Flerpunktsstokke er en kategori indenfor ganghjælpemidler, som inkluderer firepunktsstokke (4-punktstokke) og trepunktsstokke (3-punktstokke). Hvor imens en flerpunktsstok kan håndteres med én hånd og sørger for stabil støtte under gang, er ulempen ved en traditionel flerpunktsstok dog, at brugeren er nødt til at løfte stokken mellem hvert skridt.  

Derfor har belgiske Wheeleo udviklet verdens første rullende firepunktsstok, som muliggør den ubesværede og flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Dette lethåndterlige ganghjælpemiddel med fire massive gummihjul sørger for sikker og stabil gang uden at gå på kompromis med mobilitet, og hjælper dermed brugeren i opretholdelsen af selvstændigheden, selvtilliden og livsglæden.  

Se den rullende firepunktsstok fra Wheeleo i vores Shop.

Sikkerhed og Stabilitet 

Et fald kan betyde alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser, hvorfor mange mennesker med funktionsnedsættelser vælger at få en flerpunktsstok eller en rollator – også før skaden er sket! Takket være dets rullende design, vil en Wheeleo altid være placeret i den rigtige oprejste position. Ved nedadgående tryk vil Wheeleo, på samme vis som ved en rollator, altid køre fremad i stedet at tilte. Der er derfor heller ikke behov for bremser for at forhindre brugeren i at falde. Tværtimod, ville tilføjelsen af bremser til Wheeleo medføre højere risiko for at stokken tilter. Som Wheeleo selv skriver:

Efter at have prøvet Wheeleo, er spørgsmålet [om bremser] irrelevant for størstedelen af forbrugerne” 

Hvis brugeren mister balancen, vil brugeren automatisk skubbe Wheeleo’en i en naturlig og stabil position uden at skulle løfte den fra jorden. Den rullende firepunktsstok er desuden justerbar i højden, og kan således tilpasses brugerens behov.  

 

Autonomi  

Selvstændighed i dagligdagen er uvurderlig. Først og fremmest er en Wheeleo mindre og lettere end en rollator, og derfor nemmere at håndtere i trange omgivelser. Endvidere viser et videnskabeligt studie* fra det Belgiske Universitetshospital, Centre Neurologique William Lennox, at Wheeleo’s konstante jordkontakt betyder, at brugere kan bevæge sig både hurtigere og mere sikkert og glidende, sammenlignet med brugere af en almindelig firbenet stok. For eksempel oplevede forsøgsgruppen, bestående af 32 personer med hemiplegi (lammelse i den ene side), en 22 % forøgelse i ganghastighed ved spontan bevægelse, samt en 50 % forøgelse i ganghastighed ved 6-minutters gåtests.

Som resultat, viste undersøgelsen en generel øget tilfredshed blandt Wheeleo brugere, sammenlignet med brugere af en traditionel flerpunktsstok. Wheeleo’s kontinuerlige og stabile støtte hjælper således brugeren til forbedret selvtillid og livsglæde. 

 

Hvem har gavn af en flerpunktstok med hjul?

Med en Wheeleo opleves den flydende gang, som opnås ved brug af en rollator, kombineret med det kompakte og stabile design fra en almindelig flerpunktsstok. Den kan således beskrives som en enhåndsrollator. Derfor er hjælpemidlet fra Wheeleo også ideel for mennesker med udfordringer af forskellige slags, for eksempel: 

 • Muskelsvaghed, kramper, gigt, eller lignende funktionsnedsættelser 
 • Personer med lammelse i den ene side (hemiplegi) 
 • Personer med nedsat kraft i arm eller hånd, eller andre handicap der involverer hånden eller armen 
 • Personer med synsforstyrrelser 
 • Velegnet til rehabilitering / genoptræning efter fald, sygdom eller hjerneskade, såsom slagtilfælde (apopleksi) 
 • Velegnet til personer, hvor en rollator bliver for stor / uhandy, men hvor en stok eller en traditionel flerpunktsstok samtidig ikke yder tilstrækkelig støtte

 

HandiGood og Wheeleo  

Hos HandiGood stræber vi altid efter at levere de allerbedste velfærdsteknologier og produkter for folk der har brug for den hjælpende hånd. Ligeledes deler Wheeleo også vores passion for skabe bedre velfærd, ved at udvikle innovative og sympatiske hjælpemidler til handicappede, hvor sikkerhed, selvstændighed og sundhed er i fokus. Derfor er Wheeleo nu at finde i HandiGood’s produktkatalog, da vi ser denne smarte firepunktsstok med hjul som den ideelle gåmakker. Dette afspejles også i kundernes anmeldelser af Wheeleo:  

 “Jeg kunne ikke tro det. Den ændrede mit liv fuldstændig fra første gang jeg havde den i hånden. Jeg lod mit gangsstativ stå, men Wheeleo’en er altid ved min side.”  

 “Ustabil Wheeleo? Prøv den, det er komplet modsat”  

 “Det er ligesom altid at have en person ved min side til at hjælpe mig på vej. En rigtig makker! Og så betrykkende.” 

 

Læs mere om den rullende flerpunktsstok herunder:   

 • Wheeleo findes også i HMI-basen under nummer 130211. Klik her, for at se fastholderen på HMI-basens hjemmeside. 
 • Se flerpunktsstokken på vores YouTube Kanal.
 • Læs mere om hvordan HandiGood faciliterer selvstændighed og livskvalitet gennem velfærdsteknologier på vores Blog
 • *Se den videnskabelige rapport her : Deltobe, T. (2020). Gait improvement in adults with hemiparesis using a rolling cane: A cross-over trial. Journal of Rehabilitation Medicine, Vol 52, Issue 7 
 • Wheeleo’s hjemmeside

 

Teknisk Information:  

Gummihjul: 100 mm, kan dreje 360 grader rundt 

Højdejustering: Fra 77,5 cm til 101,5 cm  

Dimensioner: 38 x 42 cm 

Vægt: 3,4 kg 

Max. brugervægt: 120 kg