Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Børn i køkkenet

Børnefamilier

De fleste børnefamilier kender til at mangle en ekstra hånd i køkkenet, når der laves mad, bages, smøres madpakker osv. Hvis børn er med i køkkenet kan det dog betyde, at den voksne ofte må hjælpe barnet og passe på, at der ikke opstår ulykker. HandiGoods Easy-Up gør det nemmere og sjovere for dine børn eller børnebørn at være med i køkkenet.

Easy-Up er et apparat, der suger sig fast til bordpladen og fastholder hvad end, du sætter ovenpå det. Det kan være skåle, gryder eller lignende, som du kan røre rundt i, imens de står helt fast på bordet.

Vokser med opgaven

Med Easy-Up kan du røre i skåle, varme mælk eller lave mos med brug af kun én arm, imens baby holdes med den anden. Større børn kan være med til at bage, uden at du skal være bekymret for, at skåle vælter. Samtidig hjælper Easy-Up også de små med at åbne ting, såsom skruelåg, makreldåser, marmeladeglas osv., som de ellers skulle have hjælp til. Her kan vores voksende sortiment af Easy-Up tilbehør gøre hverdagen endnu lettere, for eksempel med vores lågåbner, æggebæger, beskyttelsesdug, flaske- og kartonholder, osv.

Dermed kan de få en følelse af at kunne selv. Det smitter af på humøret og gør det sjovere at deltage. Easy-Up er altså en hjælp i køkkenet i takt med at familien vokser.

Mere sikkert – mere hyggeligt

Med den ekstra sikkerhed, kan du med god ro have børnene med i køkkenet, fordi du ved, at Easy-Up fastholder skålen eller den varme gryde for dit barn. Det kan gøre det langt mere afslappende og overskueligt at få hjælp fra de små, hvis du ved, at der ikke vælter en skål med varmt indhold over dem. Det gør oplevelsen mere hyggelig for familien og sjovere for børnene, når de selv kan bidrage. Easy-Up kan altså hjælpe med at få børnene med i køkkenet noget oftere.

Easy-Up er derfor ikke blot et hjælpemiddel til handicappede eller et gigt hjælpemiddel – Det er den hjælpende hånd, som gør din hverdag lettere.

Vil du have en ekstra hånd, når dine børn eller børnebørn er med i køkkenet, så kan du bestille Easy-Up her.

Du kan også se hjælpemiddelsproduktet på vores YouTube Kanal.