Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

BRITT GULDBORG OM HVERDAGENS UDFORDRINGER – ARTIKEL FRA LOKALAVISEN

Artiklens øverste billede

Prøv engang at placere den ene arm på ryggen, og åbn så en dåse tun. Nej, vel? Hvad med at pille et æg? Er man handicappet eller ramt af funktionsnedsættelser, kan hverdagen være fuld af denne slags udfordringer, store som små.

Det kan, som pårørende, være svært at sætte sig ind i hverdagens besværligheder med hjerneskade, gigt, stroke, eller andre handicap / funktionsnedsættelser.

Dette interview med Britt Guldborg fra Lokalavisen giver et fremragende indblik i livet med funktionsnedsættelser fra en person der kender tilværelsen fra egen krop. I 2020, fik Britt en hjerneblødning, som gjorde hende lam i hele venstre side, og som vendte op og ned på hendes hverdag.

I dag holder Britt, som er uddannet pædagog, foredrag om livet efter en hjerneblødning, hele genoptræningsforløbet, og ikke mindst hvordan man bevarer livsglæden.

Selvstændighed, selvtillid & livsglæde

Efter ulykken, oplevede Britt en følelse af dalende selvstændighed og selvtillid hver gang hun måtte opgive en opgave og afvente hjælp fra hendes medmennesker. Hverdagens store og små udfordringer hober sig op over tid, og det kan let gå ud over livsglæden.

Heldigvis kan hjælpemidler til handicappede og personer med funktionsnedsættelser gøre en stor forskel i hverdagen. Velfærdsteknologi kan nemlig give selvstændighed i hverdagen, hvormed selvtilliden og livsglæden følger. I denne forbindelse, har Britt Guldborg haft stor glæde af HandiGood’s mest populære produkt, Easy-Up, som istandsætter hende til at klare flere dagligdagsopgaver, uden at skulle spørge efter hjælp fra andre mennesker.

“Det kan måske lyde skørt – men når man dagligt kæmper hårdt for at blive bedre til at klare sig selv – er det netop produkter som dette, der kan gøre en forskel. Ud over at skære ned i de timer, jeg har brug for hjælp, øger det også min selvtillid at kunne mere selv igen. Det er med til at sætte en positiv spiral i gang,” siger hun.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at leve med funktionsnedsættelse, kan du læse artiklen fra Lokalavisen her, eller høre Britts spændende foredrag, “Hvordan knækker man en nød med én hånd?”

 

Fra Patient til Patient

HandiGood startede med en patients idé til et hjælpemiddel (Easy-Up), som kunne gøre hverdagen lidt lettere. Hvis du har en idé til et hjælpemiddel, som kan gøre hverdagen nemmere for dig eller dine nærmeste, så er du velkommen til at kontakte os. Måske bliver dit forslag et fremtidigt HandiGood produkt.

Du kan også finde os på vores Facebook, Instagram og på vores YouTube Kanal. 

 

 

HandiGood | Hjælpemidler til handikappede og funktionsnedsatte

Blodprop / stroke / slagstilfælde / hjerneskade / lammelse / rehabilitering /muskelsvaghed /gigt i fingrene / handicap der involverer hånd eller arm