Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

HandiGood på ny DokkX-udstilling

Den 26. november åbnede DokkX udstillingen ”Klar til næste pandemi – med velfærdsteknologi”, og vi kan glædeligt meddele, at HandiGoods Easy-Up er at finde på udstillingen. Det er vi rigtig stolte af!

DokkX er en udstilling om velfærdsteknologi. Den er interaktiv, hvilket vil sige, at du som besøgende selv kan afprøve udstillingselementerne. Det er netop hensigten med udstillingerne, at folk selv kan prøve kræfter med velfærdsteknologien og opleve dens potentiale. På den måde finder brugeren ud af, hvad der er dennes specifikke behov. Der er skiftende temaer hvert halve år. Du kan læse mere om DokkX her.

Udstilling: Klar til næste pandemi – med velfærdsteknologi

På denne udstilling er der fokus på noget af al den velfærdsteknologi, der særligt viste sig at være gavnlig under en pandemi. De udstiller både teknologi, som blev skabt inden og under Corona-pandemien, og herunder altså også vores Easy-Up.

Easy-Up er HandiGoods hjælpemiddel målrettet personer med funktionsnedsættelse i arme og hænder. Ved hjælp af vakuum suger platformen en given genstand fast til sig, således at tingen fikseres, og brugeren kan med én hånd benytte den. Easy-Up er en hjælpende hånd for personer i rehabilitering eller med handicap / funktionsnedsættelser / kroniske sygdomme, såsom gigt i fingrene, stroke (slagstilfælde), hjerneskade, muskelsvaghed, Parkinson eller andre funktionsnedsættelser der involverer hånd eller arm.

Desuden kan du på udstillingen bl.a. se og prøve alt fra digitale platforme beregnet til hjemmetræning til apparater, der kan kontrollere din helbredsmæssige tilstand samt videoplatforme, der gør det nemmere at holde kontakten med dine kære.

Vi håber, at mange vil besøge udstillingen, og at Easy-Up’en vækker begejstring. Der er altid fagpersoner til stede på DokkX, så du kan få den rette vejledning til at bruge Easy-Up og de andre ting fra udstillingen.

Hvornår?

Udstillingen er gratis, og åbningstiderne er som følger:

Mandag: lukket

Tirsdag, onsdag og fredag: 10-15

Torsdag: 13-18

Første lørdag i måneden: 10-13

Dokk1 i Aarhus, hvor Easy-Up udstilles, set udefra med blå, skyfri himmel

Hvor?

DokkX er at finde på Dokk1, som derudover bl.a. huser Aarhus Hovedbibliotek, Borgerservice og Stadsarkivet.

Adressen:

DokkX

Dokk1, niveau 2.2

Hack Kampmanns Plads 2

8000 Aarhus C.