Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Health and rehab logo

Den 16. – 18. november var Handigood til Health & Rehab messe i Bella Centret. Vi havde tre super gode dage, hvor vi fik talt med en masse fag-og privatpersoner.

Det var en fornøjelse at vise vores unikke produkt Easy-Up frem og mærke gæsternes interesse og nysgerrighed. Vi håber, at de som kom forbi også havde en god oplevelse og blev klogere på vores bud på velfærdsteknologi.

Kommunefokus var også til stede på messen, og efterfølgende har de skrevet en artikel, hvor de bl.a. nævner Handigoods Easy-up. Artiklen handler om vigtigheden af at investere i og udvikle velfærdsteknologi. Du kan læse artiklen her

Skandinaviens førende

Health & Rehab er en messe, der samler brugere, pårørende og fagprofessionelle om alt indenfor velfærdsteknologi og hjælpemidler. Om messen skriver Health & Rehab selv:

‘Health & Rehab Scandinavia er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.’

Hvorfor Health & Rehab messen?

Handigood deltog i Health & Rehab messen, fordi vi mener, at vores produkter kan hjælpe rigtigt mange mennesker, som ikke er klar over, at der er teknologi, der kan hjælpe dem i hverdagen.

Vores hjælpemiddelsprodukter kan hjælpe folk, der af den ene eller anden grund, har nedsat funktion i hænder og/eller arme – uanset om det er fordi man med alderen har mistet sin styrke, om man er ramt af gigt i fingrene, hjerneskade, stroke (slagtilfælde), Parkinson eller endda har mistet en hånd eller en arm.

Vi deltog, fordi vi vil vise, at der er et hjælpemiddel til alle de, der har brug for en hjælpende hånd.