Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Mød Handigoods nye direktør, Edith Gosvig

Edith Gosvig

Edith Gosvig, Direktør

Her i Handigood vil vi gerne præsentere vores nye direktør, Edith Gosvig. Hun blev en del af Handigood d. 1. oktober 2021, og hun er klar på at udvikle virksomheden, så vi kan hjælpe endnu flere mennesker.

Edith har tidligere erfaring fra salgs-, marketings- og mediebrancherne, og selvom det måske virker som et stort skifte er hun sikker på, at hun vil finde sig til rette i Handigood.

Edith sidder på vores kontor i Østjylland, hvor hun både styrer den administrative del af Handigood, samtidig med at hun kører ud til vores kunder, forhandlere og samarbejdspartnere. Edith ser frem til at arbejde indenfor velfærdsteknologi, som hun selv kalder for et ”spændende arbejdsfelt i udvikling”. Hun tilføjer, at hun med denne stilling i Handigood håber på at kunne fremme velfærdsteknologien inden for hverdagshjælpemidler.

For Edith er det et stort plus, at Handigood overholder sit socialøkonomiske ansvar, bl.a. ved at samarbejde med en dansk producent, der beskæftiger mennesker i flexjob. At hjælpe mennesker til at blive mere selvstændige ved hjælp af anstændige jobs er en stor del af Handigoods ønske om at være en bæredygtig virksomhed.

Ydermere er det vigtigt for Edith, at Handigood også bliver almindeligt kendt i udlandet. Her nævner hun selv, at Made in Denmark stemplet er vigtigt for at fortælle resten af verden, at Handigood har fokus på kvalitet og design.