Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Egg

Nyt samarbejde med VIA University

HandiGood har i denne uge været på besøg hos VIA University College i Aarhus, som gerne vil benytte vores produkter som en del af undervisningsmaterialet for både ergoterapeutuddannelsen og sundhedsforskningen.

I samarbejde med Forskningscenter for Sundhed og Velfærdsteknologi, som har fokus på at styrke samarbejdet mellem sektorer og udvikling af nye teknologier til funktionsnedsatte borgere, vil VIAs ergoterapeutuddannelse bl.a. inddrage HandiGoods selvproducerede Easy-Up. Det sker ifm en større videreudvikling af undervisningen og forskningsstrategiske tiltag. 

Forskningsbaseret samarbejde giver større indsigt

I første omgang, har skolen lånt en Easy-Up, som er vores mest populære hjælpemiddelsprodukt. Således kan både elever og lærere få produktet mellem hænderne og se dets mange muligheder. Det er vi glade for, da et forskningsbaseret samarbejde mellem de kreative lærer og elever kan give os en endnu dybere indsigt i brugernes behov. 

Hos HandiGood stræber vi altid efter at levere de bedst mulige løsninger til at gøre hverdagen lettere for personer, der har funktionsnedsættelser og brug for en hjælpende hånd. Dertil er brugernes input essentiel. 

Easy-Up er udviklet og produceret i Danmark af HandiGood, og er blandt vores mest populære hjælpemiddelprodukter. Hjælpemidlet er designet til personer, der er ramt af gigt i fingrene, hjerneskade, lammelse eller generel funktionsnedsættelse. Det kan dog bruges af alle, der har brug for en ekstra hånd. 

Easy-Up danner et vakuum, og suger en genstand fast til sin overflade, samtidig med at den suger sig selv fast til bordpladen. Dermed kan brugeren frit arbejde med genstanden. Easy-Up har dog mange flere funktioner end “énhånds” – lågåbner / skruelågsåbner, da den blandt andet også kan bruges til at fastholde gryder og skåle, når der skal piskes eller røres – eller som æggeholder når der skal pilles æg (med vores æggebæger-tilbehør, Easy-Egg).

Mulighederne er mange, og vi håber, at samarbejdet med VIA kan hjælpe os til at finde endnu flere muligheder. 

Win-win samarbejde

Vi ser det endvidere som et win-win scenario, hvis vi samtidig kan hjælpe de studerende med at skrive en spændende opgave. Er du elev på VIA eller en anden uddannelsesinstitution, og kunne du tænke dig at skrive et bachelorprojekt eller lignende om en innovativ, danskproduceret velfærdsteknologi, så tag endelig kontakt til os. 

Easy-Up’en vil kunne indgå i forskellige slags forskningsprojekter til gavn for både de studerende, HandiGoods medarbejdere og selvfølgelig forbrugeren. Kun fantasien sætter grænser for relevante problemformuleringer og forskningsmetoder.

Vi håber at samarbejdet med VIA kan hjælpe os til at skabe løsninger og tilbehør, som kan hjælpe brugeren til en mere selvstændigt og lykkeligt liv.