Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Spar på kræfterne og få øget livskvalitet

Træthed er en udbredt konsekvens ved mange fysiske funktionsnedsættelser, som følge af bl.a. gigt, stroke, cerebral parese (cp) og sclerose. Det betyder, at det i perioder kan være svært at opretholde følelsen af livskvalitet, da det kan være nødvendigt at restituere.

I den forbindelse er hjælpemidler særligt gavnlige. Landsforeningen for cerebral parese, CP Danmark, beskriver fordelene ved at have en hverdag med en god balance mellem træning, fysisk behandling og brugen af hjælpemidler. Eksempelvis kan en kørestol være god til aflastning, på trods af, at man har evnen til at gå.

Selvom der kan være et ønske om at gøre så meget som muligt selv, kan det altså være en fordel at gøre brug af hjælpemidler. Hjælpemidler kan nemlig være en måde at spare på de i forvejen sparsomme kræfter. Særligt i perioder, hvor der er mange smerter og energiniveauet er lavt.

Når energi er en mangelvare, er det nemlig vigtigt at se på selv de små bevægelser og rutiner, der tilsammen kan være med til at tære på kræfterne. Med HandiGood’s hjælpemiddelsprodukter kan man spare kræfter på rutinemæssige gøremål. Dermed kan man gemme energi til de mere spændende gøremål og hobbyer.

Samtidig ser vi ikke behovet for hjælpemidler som en svaghed – alle mennesker bruger hjælpemidler af den ene eller anden slags, men vores behov er forskellige. Vores hjælpemidler hjælper til gengæld brugeren i, at overkomme dagligdagens store og små udfordringer uden at man skal spørge om hjælp blandt sine medmennesker. På denne måde kan hjælpemidler og velfærdsteknologi fungere som en hjælpende hånd til mere selvstændig, uanset om der er tale om gigt i fingrene, stroke (hjerneblødning/slagtilfælde), hjerneskade, gangbesvær, slagstilfælde, sclerose, Parkinson, funktionsnedsættelse, rehabilitering (genoptræning), muskelsvaghed, synsforstyrrelse, osv.

HandiGood ønsker at bidrage til øget livskvalitet, og med vores produkter mener vi at kunne netop dette.