Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Tallerkenholder – Nyt hjælpemiddel på vej fra HandiGood

Med gigt i fingrene, eller lignende funktionsnedsættelser i hænder eller arme, må man ofte spørge sine medmennesker om en hjælpende hånd til at komme igennem dagligdagens pligter – men med de rette hjælpemidler til rådighed, kan mange personer med funktionsnedsættelser blive mere selvstændige i hverdagen.

Nyt hjælpemiddel i støbeskeen

Her hos HandiGood har vi et nyt hjælpemiddel under udvikling, som vi håber på at kunne lancere i løbet af 2022!

Vi har udviklet en tallerkenholder, som kan justeres til mange forskellige størrelser skåle og tallerkener. Holderen sættes på køkkenlågen, hen over skraldespanden, hvorefter man problemfrit kan skrabe porcelænet rent for madrester. Hjælpemidlet kan således også benyttes med én hånd.

Vi håber produktet kan blive en del af dagligdagen for folk der f.eks. lider af gigt i fingrene, har haft et stroke (apopleksi), eller af andre grunde døjer med svage hænder.

Handicap eller ej – Følelsen af selvstændighed i hverdagen er essentiel for vores livsglæde. Alle mennesker bruger diverse hjælpemidler til at gøre livet nemmere, men vi har alle sammen vidt forskellige behov. HandiGood eksisterer for at finde frem til de rette hjælpemidler til de personer der har brug for en hjælpende hånd.

Fra Patient til Patient

HandiGood startede med en patients idé til et hjælpemiddel (Easy-Up), som kunne gøre hverdagen lidt lettere.

Hver dag forsøger teamet bag HandiGood at skabe grobund for bedre velfærd gennem udviklingen af nye hjælpemidler til handicappede / folk der har brug for en ekstra hånd. Hvis du har en god idé eller føler der en form hjælpemiddel du mangler i din hverdag, er du velkommen til at kontakte os. Dit forslag kan blive et fremtidigt HandiGood produkt.

Du kan også finde os på vores Facebook, Instagram og på vores YouTube Kanal. 

HandiGood | Hjælpemidler til handikappede og funktionsnedsatte
Blodprop / stroke / slagstilfælde / hjerneskade / lammelse / rehabilitering /muskelsvaghed /gigt i fingrene / handicap der involverer hånd eller arm