Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Up m. tilbehørspakke

Med dette sæt får du en Easy-Up enhed sammen med noget af vores mest populære tilbehør. Således bliver det endnu nemmere at håndtere endnu flere ting i hjemmet med bare en enkelt hånd.

Easy-Up er en elektrisk fastholder til mennesker, der af forskellige grunde har udfordringer med hænder, arme, led og fingre. Det enkle apparat fungerer som en hjælpende hånd, der holder glas, skåle, flasker, konserves m.m., så du kan bruge dem med én hånd.

Klik her for at downloade brugermanualen

kr.1.595,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-Up vakuumholderen fra Handigood

Vakuumholderen, Easy-Up, er et redskab til dig, som står og mangler en hjælpende hånd. Det kunne f.eks. være, at du har et barn med i køkkenet, skal bruge begge hænder, har mistet noget af styrken i hænderne med alderen, har gigt eller anden nedsat funktion i dine hænder. 

Easy-Up er den hjælpende hånd, som med et enkelt tryk danner et vakuum og suger en genstand fast på sin overflade, samtidig med at den suger sig selv fast til bordpladen. Du kan nu frit arbejde med genstanden, uden at skulle være bekymret for, om den vælter eller glider. 

I denne pakke får du Handigoods Easy-Up sammen med nogle af vores populære tilbehørsprodukter: Easy-Drink karton- og flaskeholder, Easy-Warm silikoneringe, Easy-Mini neoprenpladerne og Easy-Release lågåbneren.

 

Velfærdsteknologi til alle 

Easy-Up er et af vores mest populære produkter og er designet til alle, der har brug for en ekstra hånd. Det er velfærdsteknologi rettet mod at hjælpe børnefamilier, seniorer, gigtpatienter og personer med halvsidig lammelse eller andre funktionsnedsættelser i arme og hænder. 

Alsidighed er nøgleordet  

Easy-Up’s alsidighed gør den til et nyttigt værktøj for en bred vifte af brugere med forskellige behov. Her er nogle eksempler på, hvordan den kan være nyttig i køkkenet for forskellige grupper: 

Easy-Up kan bruges med børn i køkkenet til at holde små pakker eller beholdere med ingredienser, som børn kan have svært ved at holde fast i, mens de hælder eller måler. Dette kan gøre madlavning mere tilgængelig og mindre rodet for dem. 

En Easy-Up er specielt oplagt til  

  • Børnefamilier
  • Seniorer 
  • Personer med gigt eller svage hænder 
  • Personer med halvsidig lammelse 

 

HMI-Basen

Easy-Up findes også i HMI-basen under nummer 140158.

 

Vægt: 415 g

Diameter: 160 mm

Dimensioner (h): 50 mm

Batteri: NiMH – 3xAAA 3.6 v. 600mA

Batteri levetid 10-12 timer