Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Release™ – Lågåbner

Varenr. ER-400

Vores lågåbner fjerner trykket i et glas, så låget nemt kan skrues af. Den lille Easy-Release™ lågåbner kan bruges, uden at du behøver kunne holde godt fast i den, da man bare skal kunne lægge sin hånd ovenpå den, for at kunne løsne låget. Lågåbneren kan bruges med én hånd, hvis du kombinerer den med en Easy-Up.

kr.105,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-Release – Lågåbner

Oplever du problemer med at åbne marmeladeglas, syltede agurker eller andre fødevarer i glas? Udfordringen kan blive meget nemmere for dig med vores lågåbner: Easy-Release.

Mange mennesker tyer til skeer, gafler eller endda knive, når de skal åbne glas med vakuum. Det er selvsagt en farlig disciplin at begive sig ud i, da man nemt kan komme til at stikke eller skære sig på de skarpe redskaber.

Gør det lettere for dig selv, næste gang du skal åbne et nyt glas, med lågåbneren fra Handigood. Den smarte lågløsner virker ved, at du sætter den ovenpå låget med den spidse ende under kanten af låget. Når den så hviler på låget, skal du bare trykke ned på lågåbneren for at lette trykket i glasset. Når trykket er lettet fra glasset, vil du selv let kunne skrue låget af – helt trygt og uden brug af skarpe redskaber.

Med lågåbneren kræver det altså hverken styrke eller finmotorik for let at kunne fjerne trykket fra et glas og få det åbnet.

Easy-Release og Easy-Up

Lågåbneren kan sammen med din Easy-Up betjenes med én hånd eller med to hænder uden en Easy-Up.

Har du ikke allerede en Easy-Up, kan du købe den her

Easy-Release findes også i HMI-basen under nummer 89909. Klik her, for at se lågåbneren på HMI-basens hjemmeside.

 

 

Vægt0,032 kg
Størrelse14 × 2 × 3 cm

HMI-nr: 89909