Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Brugerinddragelse skaber innovation

Hjælpemidler og velfærdsteknologier har ikke mindst til formål at gøre hverdagen lettere for borgere med funktionsnedsættelser af forskellige slags. Om det så skyldes alderdom eller sygdomme, for eksempel gigt i fingrene, Parkinsons, sklerose, medfødte handicap, senskader som følge af en blodprop, trafikulykker, slagtilfælde / stroke eller andre hjerneskader – hvem er så bedre til at vurdere disse borgeres behov, end borgerne selv?  

Fra patienter til patienter  

Easy-Up blev i sin tid designet af John Jensen, som efter en operation og tre ugers forbud mod at bruge højre hånd, fik en idé. Han udviklede et hjælpemiddelsprodukt, der kunne fastholde hverdagsprodukter såsom et glas, mælk, tun, pilleglas, kaffeglas og sodavand, så han kunne åbne disse med én hånd. Resultatet var en innovativ velfærdsteknologi baseret på vakuum, ulig andre produkter på markedet. Dette blev startskuddet for HandiGood. Easy-Up blev dermed udviklet af patient til patienter.  

Af samme grund stræber teamet bag HandiGood altid efter at imødekomme forbrugernes inputs. I samararbejde med forbrugere, såvel som professionelle eksperter, kan vi skabe nye og forbedrede løsninger til hverdagens store og små udfordringer.  

Hvis du har en god idé eller føler der en form hjælpemiddel du mangler i din hverdag, men som ikke eksisterer, er du velkommen til at kontakte os. Måske kan dit forslag kan blive et fremtidigt HandiGood produkt.

Brugerinddragelse skaber bedre hjælpemidler

Vi oplever generelt, at brugerinddragelse er med til at skabe forbedringer og nye innovative løsninger. I denne forbindelse, har vi fornyeligt foretaget et par justeringer i vores Easy-Up tilbehør.

Vi har bl.a. tilføjet en ekstra neoprenring samt justeret størrelsen på ringene til vores Easy-Mini, som også inkluderet i vores Easy-Up sæt, dvs. Easy-Up Genopladelig m. tilbehørspakke  & Easy-Up Batteridrevet m. tilbehørspakke. Neoprenringene og neoprenfirkanten bruges til at fastholde mindre objekter eller objekter med en speciel eller flad bunden. Da vores kunder gjorde os opmærksomme på, at den forgående ring var for lille til visse opgaver, har de to neoprenringe nu fået et større overfaldeareal, og kan derfor bruges i flere sammenhænge, fx til at åbne små beholdere, såsom læbestift, tandpastatuber, osv.

Ligeledes har vores lågåbner / lågløsner, Easy-Release, også gennemgået småjusteringer, som skal gøre det endnu lettere at udløse trykket i et glas, så låget let kan skrues af med en hånd. Den smarte lågåbner / lågløsner virker ved, at du sætter den ovenpå låget med den spidse ende under kanten af låget og trykker nedad. Lågåbneren kræver hverken styrke eller finmotorik for let at kunne fjerne trykket fra et glas så det kan åbnes med en hånd. 

Easy-Release er også inkluderet i vores Easy-Up sæt, dvs. dvs. Easy-Up Genopladelig m. tilbehørspakke  & Easy-Up Batteridrevet m. tilbehørspakke

 

– Den Hjælpende Hånd

Hverdagen kan være fuld af vanskeligheder for os alle, men ikke mindst hvis man har handicap eller funktionsnedsættelse, der involverer hånden eller armen, såsom gigt i fingrene, sklerose, Parkinsons, senskader som følge af trafikulykker, blodprop / slagtilfælde / stroke eller hjerneskader. En simpel opgave, som at pille og spise et æg, kan være en en stor udfordring med én hånd. Men de rette hjælpemidler kan tilføre selvstændighed og selvtillid i hverdagen. For eksempel, er det ingen sag at pille et æg med én hånd med vores Easy-Up æggebæger, Easy-Egg. At forblive selvstændig gennem hverdagens små og store udfordringer, har stor indflydelse på vores livskvalitet. 

Har du eller en af dine nærmeste gigt i fingrene, eller andre funktionsnedsættelser eller handicap i hånden eller armen, så gå på opdagelse i vores Webshop og se vores voksende udvalg af hjælpemidler til handicappede.

Du kan også finde flere af vores produkter på HMI-Basen under nummer 86059; på Gigtforeningens Webshop; eller hos vores forhandlere