Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

 

Easy-Up køkken hjælpemiddel

Ny Easy-Up! 

Vi har en nyhed, som vi har glædet os meget til at dele med jer. Efter længere tids udvikling og test lancerer vi nu den nye og forbedrede Easy-Up ER530, som erstatter den gamle Easy-Up ER470. 

Længere levetid og forbedret ydeevne 

Vi er glade for at introducere den nye og forbedrede Easy-Up ER530! Denne opgraderede model byder på flere forbedringer, der øger komfort og effektivitet: 

  • Forlænget batterilevetid på op til 12 timer, så du kan nyde længere uafbrudt brug. 
  • Nyt lysdisplay, der giver klare informationer om brug og batteristatus. 
  • Stærkere sugeevne og mere lydsvag drift for en mere behagelig brugeroplevelse. 
  • Afløb, som sikrer motoren mod skader, hvis der kommer væske i indsugningen.  
  • USB-C stik til opladning. 
  • Forbedret teknologi, der sikrer øget driftssikkerhed.  
  • Længere garanti, alle forbedringerne af Easy-up resulterer i 3 års garanti på produktet.  

Velfærdsteknologi til alle 

Easy-Up er et af vores mest populære produkter og er designet til alle, der har brug for en ekstra hånd. Det er velfærdsteknologi rettet mod at hjælpe børnefamilier, seniorer, gigtpatienter og personer med halvsidig lammelse eller andre funktionsnedsættelser i arme og hænder. 

  

Easy-Up fås med tilbehørspakker, som indeholder kartonholderen, sodavandsholderen, Easy-Mini til små genstande, Easy-Warm til pander og gryder, og Easy-Release til at åbne f.eks. marmeladeglas. 

  

Easy-Up kan blandt andet bruges til at fastholde føde- og drikkevarer, skåle, gryder, pander, pilleglas og andet, der kan passe på overfladen eller i en af tilbehørsdelene. 

  

Genstande placeret på platformen holdes på plads af et vakuum, mens Easy-Up er fastgjort til arbejdsfladen af samme vakuum. 

  

Du kan arbejde frit med de genstande, der er placeret på Easy-Up, og mange hverdagsbeholdere kan nemt åbnes og lukkes med kun én hånd. Så længe enheden er tændt, opretholdes et vakuum, hvilket holder emnet på platformen og Easy-Up sikkert på arbejdsfladen. 

  

Når Easy-Up er slukket, reduceres vakuummet hurtigt, og genstanden frigives. 

Easy-Up – Den ekstra hånd, der altid er klar til at hjælpe

  

Vakuumholderen, Easy-Up, er et redskab til dig, som står og mangler en hjælpende hånd. Det kunne f.eks. være, at du har et barn med i køkkenet, skal bruge begge hænder, har mistet noget af styrken i hænderne med alderen, har gigt eller anden nedsat funktion i dine hænder. 

  

Easy-Up er den hjælpende hånd, som med et enkelt tryk danner et vakuum og suger en genstand fast på sin overflade, samtidig med at den suger sig selv fast til bordpladen. Du kan nu frit arbejde med genstanden, uden at skulle være bekymret for, om den vælter eller glider. 

En Easy-Up er specielt oplagt til  

Seniorer 

Børnefamilier 

Personer med gigt eller svage hænder 

Personer med halvsidig lammelse 

Easy-Up Børn i køkkenet

Easy-Up Senior

Easy-Up Handicap

Alsidighed er nøgleordet  

Easy-Up’s alsidighed gør den til et nyttigt værktøj for en bred vifte af brugere med forskellige behov. Her er nogle eksempler på, hvordan den kan være nyttig i køkkenet for forskellige grupper: 

Easy-Up kan bruges med børn i køkkenet til at holde små pakker eller beholdere med ingredienser, som børn kan have svært ved at holde fast i, mens de hælder eller måler. Dette kan gøre madlavning mere tilgængelig og mindre rodet for dem. 

  

Seniorer 

Seniorer, som måske har nedsat styrke i hænderne, kan bruge Easy-Up til at fastholde krydderibøtter eller små flasker, hvilket gør det nemmere åbne uden behøv for at holde fast i dem. 

Madlavningshjælp, i form af f.eks. fastholdelse af glas, gryder og skåle for at forhindre dem i at glide, hvilket kan gøre forberedelse af måltider sikrere og mere behageligt. 

  

Personer med gigt og svage hænder 

For personer med gigt kan Easy-Up være et fantastisk redskab til at fastholde genstande uden at skulle gribe eller klemme om dem, hvilket reducerer belastningen og smerten i hænder og led. 

Easy-Up kan også bruges til at holde fast i beholdere, mens de åbnes med en anden enhed, eller med begge hænder, hvilket mindsker behovet for kraftig brug af hænderne til både fastholdelse og åbning. 

 

Personer med halvsidig lammelse  

Easy-Up kan hjælpe personer med halvsidig lammelse ved at fastholde diverse køkkenredskaber eller ingredienser stabilt, så de kan betjenes med den fungerende hånd. Ved at fastholde ting som en skål til omrøring eller når man skal klippe poser op, kan Easy-Up hjælpe med at maksimere selvstændigheden og livskvaliteten ved madlavningsopgaver og andre opgaver i hjemmet. 

 

Demonstration 

Se flere demonstrationer på vores YouTube-kanal. 

 

Hjælpemiddelbasen: HMI-nr. 140158

Tilbehør til Easy-Up

Easy-Drink™ (ED-410)
Sæt med 2 fastholdere til plastikflasker (PET 500ml) + 1 liters karton (Tetra Pak) + 330ml og ½l flasker.

Easy-Mini™ (EM-410)
Sæt med en rund neopren adapter til mindre genstande og en rektangulær neopren adapter til firkantede genstande.

Easy-Warm™ (EW-410)
Silikone ring til varme gryder, pander etc. (max. 200°C)

Easy Release™ (ER-410)
Lågåbner til glas og andre låg med undertryk.

Ekstra tilbehør

Easy-Egg™ (EE-410)
Holder til æg som gør det nemt at pille æg. Inkl. måtte til at beskytte neopren overfladen.

Easy-Cover™ (EC-410)
Sæt med 3 tynde silikoneduge, der beskytter din Easy-Up fra at blive beskidt.

made in denmark