Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Enhåndsbetjente hjælpemidler til halvsidig lammelse, gigt og andre funktionsnedsættelser

Der kan være rigtig mange grunde til, at man har brug for hjælpemidler, som kun kræver én hånd. Det kan f.eks. være, hvis man har fået gigt i fingrene, man har været ude for en hjørneblødning og nu lider af en halvsidig lammelse, den ene hånd er blevet amputeret. Heldigvis er der rigtig mange enhåndsbetjente hjælpemidler på markedet, som man f.eks. kan finde i Hjælpemiddelsbasen.

I videoen under møder vi Kristian, der på tragisk vis kom ud for en hjerneblødning, hvilket resulterede i en halvsidig lammelse i hans venstre side af kroppen, dette har betydet for Kristian, at han kun kan bruge sin højre hånd. Han blev rigtigt begejstret da han blev introduceret til Handigood produkterne. I klippet demonstrerer Kristian, hvordan Easy-Up kan være et robust hjælpemiddel til mennesker ramt af en halvsidig lammelse.

Her har vi samlet et overblik over nogle af Handigoods enhåndsbetjente hjælpemidler.

Bestil en Easy-Up her.

Her kan du læse mere om hvad vores kunder siger om Easy-Up

Det højner livskvaliteten, når man selv kan åbne låg, røre i skåle eller arbejde med genstande som står fast.

Easy-Up

Easy-Up er en fastholder til alt fra pilleglas og tomatpuré til gryder og skåle. Fastholderen bruger vakuum til at fastholde et objekt, så det sidder helt fast. Det er altså en ekstra hånd i køkkenet, som holder fast i dine ting mens du f.eks. åbner, rører, hælder eller skraber. Easy-Up kan altså gøre andre ting enhåndsbetjente, selvom de ikke er designet til at være det.

Easy-Up kan både bruges i køkkenet til at lave mad, på badeværelset til personlighed hygiejne, til forskellige hobbyer eller når du er ude at rejse.

Med det enhåndsbetjente hjælpemiddel Easy-Up, er der en masse ting du kan, bl.a.:

  • Åbne dåser, glas og bøtter nemt og helt uden hjælp
  • Røre i en skål, uden at den vælter
  • Lettere lave mad selv
  • Bruge produkter der ellers ikke er enhåndsbetjente
  • Være uafhængig af hjælp fra andre

Easy-Egg

Æggebæger til Easy-Up

Et æggebæger der bliver ved med at vælte når man prøver at pille eller spise sit æg kan være utroligt frustrerende. Selvom det for andre kan virke som en lille ting, så kan det gøre en kæmpe forskel, hvis man gerne vil forkæle sig selv til et blødkogt æg i weekenden, eller vil lave en æggemad. Med æggebægeret til Easy-Up kan du være sikker på at ægget sidder helt fast så længe apparatet er tændt. På den måde kan du pille og spise dit æg med en hånd, uden at skulle bekymre dig om at vælte ægget.

Du kan købe æggebægeret til Easy-Up her.

Easy-Release

Lågåbner til Easy-Up

Sammen med Easy-Up gør lågåbneren det nemt at åbne glas og andre beholdere med låg. Lågåbneren kan bruges med én hånd til at fjerne undertrykket i et glas, så du let kan skrue låget af bagefter. Lågåbneren kan bruges selv hvis du har svært ved at holde fast i den, da den bruger vægtstangsprincippet så du bare skal trykke let ned. Du kan købe lågåbneren her.