Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Cover™ – Beskyttende duge (3 stk.)

Varenr. EC-400

Et sæt med 3 tynde Easy-Cover silikoneduge der beskytter din Easy-Up fra at blive beskidt. Smart når du f.eks. bruger din Easy-Up til at spise æg, åbne dåser eller andre ting, hvor du risikerer at spilde. Dugene kan let tørres af med en klud og kan også komme i opvaskemaskinen.

kr.145,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-Cover – Funktion

De smarte Easy-Cover duge er tilbehør, der gør det let at rengøre din Easy-Up, hvis uheldet skulle være ude.

Easy-Cover er lavet i tyndt silikone, der kan lægges ovenpå Easy-Up, for at beskytte enheden mod skidt, mens du bruger den. Det kan f.eks. være i situationer, hvor du åbner dåser, og der er risiko for, at det sprøjter eller spilder over. Det kan også være, hvis du bruger din Easy-Up til f.eks. at spise æg med eller hvis du rører i skåle, hvor indholdet nemt ryger ud af skålen. Dugene kan let vaskes af.

Easy-Cover – Design

De tynde duge er hvide, og har et lille hul i midten, der gør, at de ikke forstyrrer det vakuum som Easy-Up skaber. Således kan Easy-Up fastholde de samme genstande som den kan uden dugen. Dugene er tynde og fylder kun det samme som overfladen på din Easy-Up, så der er plads til at opbevare dem i selv de mindste skabe og skuffer.

Easy-Up

Easy-Cover dugene bruges sammen med din Easy-Up. Easy-Up kan bruges af alle men er særligt praktisk til personer, der har funktionsnedsættelse i hænder og arme. Den fungerer ved at skabe vakuum på sin under- og overflade. Således holder den sig selv fast på arbejdsfladen, samtidig med at den holder en genstand fast på sin egen overflade.

Hvis ikke du allerede har en Easy-Up kan du se den her

Har du brug for at finde inspiration til hvordan du bruger din Easy-Up, kan du se demonstrationsvideoer på vores YouTube kanal

Tilbehør til Easy-Up

Easy-Cover er blot et af vores efterhånden større sortiment af tilbehør, som kan bruges sammen med Easy-Up.

Foruden dem har vi også

  • Easy-Drink: karton- og flaskeholdere
  • Easy-Mini: små neoprenringe til små og aflange genstande
  • Easy-Warm: silikoneringe så man kan stille varme gryder og pander på Easy-Up
  • Easy-Egg: æggebæger så man kan pille et æg med én hånd
  • Easy-Release: Lågåbner til glas, lukket med vakuum
Vægt0,025 kg
Størrelse5 × 5 × 2,4 cm

Antal: 3
Materiale: Silikone