Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Mini™ – Sæt af små neoprenringe

Varenr. EM-400

De to små ringe af neopren kan hjælpe dig til at bruge din Easy-Up til endnu flere ting. Den firkantede ring kan bl.a. bruges til smørbakker, leverpostej, makreldåser el.lign. Den lille runde ring er god til små pilleglas, krydderier eller makeup.

kr.155,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-mini

Har du nogle mindre ting, som du mangler en hjælpende hånd til? Måske et pilleglas, en neglelak eller en smørbakke? Så kan Easy-Mini sættet hjælpe. Dette smarte Easy-Up tilbehør hjælper med at skabe vakuum under mindre produkter, der ikke har et hulrum i bunden.

Et hav af muligheder

Nogle gange er det de små ting i hverdagen, der gør forskellen, særligt når det kommer til at være selvhjulpen og uafhængig. Har du brug for hjælp til de helt små ting, kan dette sæt være noget for dig.

Selvom de to ringe er lavet til små pilleglas, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Den firkantede ring er lavet til smørbakker, men den kan også bruges til leverpostej, firkantede konserves eller mindre kartoner.

Easy-Mini og Easy-Up

Easy-Up er et af vores mest populære produkter og er et hjælpemiddel designet med særligt fokus på funktionsnedsættelser og handicap, der involverer hånden eller armen. Er man enarmet, eller er man ramt af fx muskelsvaghed, kramper, gigt i fingrene, lammelse i den ene side, hjerneskade, såsom slagtilfælde / stroke, så kan Easy-Up og det tilgængelige tilbehør hjælpe med at overvinde nogle af hverdagens store og små udfordringer. Easy-Up kan bruges af alle, der har brug for en ekstra hånd, og er ikke mindst velegnet ifm. rehabilitering / genoptræning.

Har du ikke allerede en Easy-Up, kan du købe den her

Easy-Mini placeres, så hullet passer med hullet i Easy-Up. Således kan der stadigvæk dannes vakuum under den genstand, der placeres oven på Easy-Mini. Derefter tænder du blot for din Easy-Up, og så suges genstanden fast til overfladen og kan nu betjenes med bare én hånd.

Har du brug for mere inspiration til at bruge Easy-Up, kan du se demonstrationsvideoer på vores YouTube kanal

Tilbehør til Easy-Up

Easy-Mini er blot et af vores efterhånden større sortiment af tilbehør, som kan bruges sammen med Easy-Up.

Foruden dem har vi også

  • Easy-Drink: karton- og flaskeholdere
  • Easy-Cover: duge til at beskytte Easy-Ups overflade
  • Easy-Warm: silikoneringe så man kan stille varme gryder og pander på Easy-Up
  • Easy-Egg: æggebæger så man kan pille et æg med én hånd
  • Easy-Release: Lågåbner til glas, lukket med vakuum
Vægt0,02 kg
Størrelse5 × 5 × 3 cm