Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

0 0

Easy-Off™ – Folieaftager

Varenr. EO-200

Den elektriske folieaftager ”Easy-Off” kan let fjerne folien fra f.eks. bakker med varm mad eller pålæg. Folieaftageren ruller automatisk folien omkring en gummidækket stav, så du ikke skal bruge hverken finmotorik eller styrke til at få folien af.

kr.390,00

Høj kundetilfredshed

Hurtig levering

Køb nu, betal senere

3 års garanti

Easy-Off Folieaftager – Design og funktion

Denne folieaftager fra Handigood har en gummidækket stav, der griber fast i folien mens motoren i skaftet drejer staven rundt. Sådan ruller den let folien af, uden at du skal gøre andet end at føre staven over varen.

For rigtig mange mennesker kan det være svært at åbne en ny pakke pålæg, med de utroligt små hjørner man skal holde fast i – og varme madbakker er absolut ikke lettere. Særligt ikke hvis man har motoriske udfordringer. Men det behøver ikke at være så svært. Med en Easy-Off folieaftager kan du nemt tage folien af madbakker og andre madvarer dækket af plastfolie.

Easy-Off og Easy-Up

Easy-Off folieaftageren kan med fordel bruges sammen med vores Easy-Grip Bakkeholder, der gør det let at få folien af bakken. For at gøre det endnu lettere, kan du også bruge Easy-Off og Easy-Grip i kombination med din Easy-Up og de varmefaste silikoneringe, Easy-Warm. Således kan du altså tage den varme mad direkte ud af ovnen eller mikroovnen med Easy-Grip, sætte den på din Easy-Up med Easy-Warm ringene påsat og derefter tage folien af med Easy-Off.

Easy-Off er, sammen med Easy-Grip bakkeholden, et af de produkter, som ikke er decideret tilbehør til Easy-Up. De er selvstændige produkter, der sagtens kan bruges for sig selv. De er designet til at blive brugt af folk med funktionsnedsættelse. Derfor er det fra starten af designprocessen tænkt ind i produktet, at det skal kunne betjenes med én hånd.

Folieaftageren bruger et 9V batteri, der sættes ind i bunden af skaftet.

Easy-Off findes også i HMI-basen under nummer 105457. Klik her, for at se folieaftageren på HMI-basens hjemmeside.

Herunder kan du se en video af, hvordan Easy-Off kan bruges til let at rulle folien af en pakke pålæg, uden store anstrengelser.

 

Vægt0,02 kg
Størrelse5 × 5 × 3 cm

Vægt: 155 gram
Længde: 450 mm

HMI-nr: 105457